fbpx

3 ponturi pe goluri din 13 ianuarie 2021

Pe lângă faptul că programul din Serie A este extrem de aglomerat, echipele din Italia trebuie să joace și în Cupa Italiei. Astăzi avem parte și de un duel foarte tare, Fiorentina vs Inter. Cred că vom vedea formațiile secunde ale acestor echipe.

3 ponturi pe goluri din 13 ianuarie 2021

Interul se află într-o luptă nebună pentru titlu, AC Milan este marea rivală în acestă luptă. Conte este cunoscut pentru faptul că își dorește foarte mult trofee pe unde se duce să antreneze, iar un titlu în Serie A cu Inter este un lucru deosebit. Cred că în meciul de azi, cel de cupă cu Fiorentina, o să vedem rezervele pe teren. Nimeni nu o să riște nimic în această perioadă dificilă a sezonului, mai ales că urmează și meciurile din Champions League și Europa League, pentru echipele cu nume din campionatele puternice.


Fiorentina – Inter GG @ 1.68
Napoli – Empoli GG @ 1.97
Juventus – Genoa Peste 2,5 @ 1.60

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


3 ponturi pe goluri din 13 ianuarie 2021

Napoli are foarte multe sincope în ultima vreme, degeaba câștigă prin deplasările din Serie A, dacă imediat „vinde” punctele de pe propriul teren. Napoletanii pot găsi un obiectiv bun în Cupa Italiei, pentru că este drumul cel mai scurt până la trofeu. Campionatul este pierdut în acest moment și napoletanii nu ne-au arătat până acum că au vreun lot capabil să reușească ceva pe final de sezon. Empoli are o singură înfrângere în acest sezon de Serie B, dar nu cred că poate trece de napoletani.

Juventus are un lot atât de bun încât nu vom vedea nicio diferență față de meciul din campionat. Poate că Ronaldo o să lipsească, dar Juve are în lot alți atacanți extrem de buni. Se aude că și Drăgușin o să facă parte din primul unsprezece, un meci de Cupa Italiei este ideal pentru tânărul nostru fotbalist. Juve are toate atuurile pentru a trece de Genoa.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!