fbpx

3 ponturi pe goluri din 25 iulie 2020

După un parcurs extrem de bun, Dinamo Brest s-a întors la apucăturile de la începutul sezonului, a început să piardă puncte. Dinamo Minsk are un sezon c presărat cu rezultate oscilante, degeaba câștigă câte o etapă, dacă pierde în următoarele două.

3 ponturi pe goluri din 25 iulie 2020

Neman a reușit un super sezon până acum, locul 3 în clasament și perspective bune de a urca. Deplasarea de astăzi este una lejeră la prima vedere, Belshina este „lanterna roșie” și nu pare a avea puterea de a se salva în acest sezon. Neman nu a pierdut în ultimele 4 deplasări, iar trei dintre aceste rezultate au fost victorii. Gazdele au reușit un succes în ultima etapă de acasă, 2-1 cu Zhodino. Belshina a primit gol în toate etapele disputate pe propriul teren.


Isloch – Dinamo Brest GG @ 1.67
Belshina – Neman GG @ 1.85
Dinamo Minsk – Gorodeja Peste 2,5 @ 1.78

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


3 ponturi pe goluri din 25 iulie 2020

Când se părea că și-a revenit și Dinamo Brest, totul s-a terminat. Fosta campioană a avut o serie de 4 victorii consecutive, cu această serie, Brest a urcat în clasament și începea să dea târcoale primelor locuri. Dar jucătorii au clacat din nou, Brest a luat un singur punct din ultimele două etape și a primit 4 goluri în acest timp. Nici Isloch nu se simte prea bine, gazdele vin după o serie de trei înfrângeri consecutive, înfrângeri în care au încasat 6 goluri. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Brest.

Cu o victorie, Dinamo Minsk ajunge în preajma TOP 3. Problema cea mai mare de la Dinamo Minsk este inconstanța în rezultate pozitive, în victorii. Gorodeja este prima echipă de peste linia roșie, a obținut o victorie în ultima etapă, dar aceasta a fost reușită cu ultima clasată. Dinamo Minsk a reușit 5 victorii pe propriul teren, dar marchează extrem de puține goluri, 8 în 9 astfel de etape.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!