4 ponturi pe goluri din 29 iunie 2020

Nu sunt multe meciuri din campionate importante, dar este o zi de luni. Oricum, fiind în luna iunie pe final, în anii trecuți nici nu visam să aveam așa de mult fotbal, are și pandemia asta părțile sale bune.

4 ponturi pe goluri din 29 iunie 2020

Crystal Palace a marcat doar 28 de goluri sezonul acesta, Burnley 35, dar și în aceste condiții cele două cluburi nu au vreo grijă cu retrogradarea. Se întâlnesc două echipe complet diferite, Burnley este o echipă în adevăratul sens al cuvântului, fără individualități, în timp ce Palace se bazează pe câțiva fotbaliști foarte buni, dar care sunt la apus la carieră. Palace s-a impus în ultimele două etape de acasă cu același scor de 1-0, Burnley nu a marcat în ultimele două deplasări, dar a primit 5 goluri în acest timp.


Crystal Palace – Burnley peste 1.5 goluri Palace @ 2.75
Astra Giurgiu – FCSB peste 2.5 goluri  @ 2.17
Getafe – Real Sociedad GG @ 2.05
Maritimo – Benfica GG @ 1.87

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


4 ponturi pe goluri din 29 iunie 2020

FCSB a intrat în plutonul din play-off, CFR și Craiova se luptă pentru titlu, iar bucureștenii arbitrează această luptă. Este doar vina FCSB-ului pentru această situație. Astralii au și ei o groază de probleme, jucătorii au început să plece, iar cei ce sunt la echipă nu au vreo motivație pentru a lupta până la capăt. Totuși, antrenorul și câțiva dintre fotbaliști au ceva polițe de plătit la adresa FCSB-ului.

Getafe și Villarreal au pierdut șansa la locul de Champions League din cauza formei de moment. Cele două echipe au pierdut o groază de puncte în ultima vreme, iar Villarreal a profitat și s-a poziționat fix în urma locurilor de Champions League. Getafe a pierdut doar trei meciuri pe propriul teren, dar are foarte multe remize. Sociedad a pierdut 7 meciuri în deplasare, extrem de multe pentru o pretendentă la Champions League. Getafe a marcat în fiecare din ultimele 7 confruntări directe.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!