fbpx

4 ponturi pe goluri din 31 ianuarie 2021

Ce diferență uriașă este între forma de moment a lui West Ham și cea a lui Liverpool. Tottenham are de trecut un test important, înfrângerea cu Liverpool a adus foarte multe semne de întrebare la Tottenham.

4 ponturi pe goluri din 31 ianuarie 2021

6 victorii consecutive, 8 meciuri fără înfrângere, acesta este bilanțul fabulos al celor de la West Ham. După muncă și răsplată, West Ham a urcat pe locul 5 în Premier League, fiind la doar 4 puncte de locul 3. Nu își poate propune titlul, dar West Ham are șansa de a ajunge în Champions League. În meciuri precum cel de azi se văd caracterele puternice. Liverpool este o echipă mare, are jucători de clasă mondială în componența lotului său, dar jucătorii lui Liverpool nu trec prin cel mai bun moment al lor.


West Ham – Liverpool GG @ 1.57
Brighton – Tottenham Peste 2,5 @ 2.07
Wolfsburg – Freiburg GG @ 1.62
Atalanta – Lazio GG @ 1.47

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


4 ponturi pe goluri din 31 ianuarie 2021

La fel și la Tottenham, echipă pe care nu o vedeam pierzând meciul din ultima etapă. Tottenham a rămas la 4 puncte de locurile ce duc în Champions, iar acest lucru îl macină foarte mult pe Mourinho. Deplasarea de la Brighton este una complicată, mai ales că echipa gazdă se află în lupta pentru evitarea retrogradării. O singură înfrângere au cei de la Spurs în deplasare, dar asta nu înseamnă nimic în Premeir League.

Atalanta are parte de un nou sezon fantastic, dar tot nu se poate urca pe un loc de Champions. Este o luptă crâncenă anul acesta, pe lângă surprizele AC Milan și Inter, echipe ce se bat la titlu, alte cinci cluburi speră la alte două locuri de Champions League. Atalanta nu ne-a dezamăgit nici în acest sezon, iar meciul cu Lazio trebuie să fie unul precum o mare sărbătoare. Oaspeții au legat 4 succese consecutive, însă mai au trei puncte până la locul ocupat de AS Roma.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!