fbpx

4 ponturi pe goluri din 4 iulie 2020

După un parcurs foarte modest sezonul acesta, FCSB continuă să dezamăgească și în play-off. Lazio și AC Milan sunt două echipe în formă, putem vedea multe goluri în acest derby. Același lucru este valabil și la înfruntarea dintre Wolves și Arsenal, meci extrem de interesant.

4 ponturi pe goluri din 4 iulie 2020

Cât de mult contează intervențiile patronului la FCSB, totul s-a dat peste cap, oricum îi place această expresie. FCSB are ghinionul de a evolua împotriva unei echipe ce joacă extrem de dezinvolt, o echipă ce pune pe primul loc spectacolul fotbalistic, abia după acest lucru vin punctele. Golaverajul celor de la FCSB este dezastruos, 10-9, gazdele primind gol în fiecare dintre cele cinci etape jucat până acum.


Wolves – Arsenal GG @ 1.85
Lazio – AC Milan GG @ 1.73
FCSB – FC Botoșani GG @ 1.83
Granada- Valencia GG @ 1.90

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


4 ponturi pe goluri din 4 iulie 2020

Wolves are trei victorii consecutive, victorii ce au fost obținute la zero. Arsenal are trei victorii consecutive, victorii în care a încasat un singur gol. Două echipe în mare formă se duelează, așa că și așteptările sunt mari. Ultima echipă ce a reușit să dea gol la Wolves acasă a fost Liverpool, de atunci s-au strâns 5 jocuri fără gol primit acasă pentru Wolves. „Tunarii” au marcat în toate cele 6 deplasări de la Wolves, iar media golurilor marcate de către Arsenal sare de două per meci.

Lazio este obligată să scoată trei puncte din duelul cu AC Milan, nu o să fie ușor. Milanezii sunt pe un trend ascendent și știu acest lucru. Lazio speră că Juventus o să se încurce până la final, ce este drept are și programul un pic mai dificil. Până la speranțele celor de la Lazio, urmează un meci pe puncte cu o echipă imprevizibilă. Milanezii au marcat 6 goluri în ultimele două deplasări. Lazio a câștigat ultimele trei meciuri de acasă și a marcat de fiecare dată câte două goluri.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!