fbpx

4 ponturi pe goluri din 5 august 2020

Au mai rămas câteva ore până la startul Europa League. În sfârșit avem fotbalul pe care toți îl dorim, avem fotbalul la care am sperat, unde mai pui că urmează și seri de Champiuons League. În ultimii ani, Europa Leagua s-a dezvoltat foarte mult.

4 ponturi pe goluri din 5 august 2020

Competiția aceasta nu este tratată de sus, echipele importante ce participă în Europa League au de câștigat la final nu doar un trofeu, ci și posibilitatea de a evolua în sezonul viitor de Champions League. Duel intens în Danemarca, acolo unde FC Copenhaga o primește pe campioana Turciei. Danezii au plecat cu un gust amar după meciul tur, iar acum au impresia că se pot califica, că totul depinde doar de ei, dar nu este așa. Basaksehir este o echipă foarte bună, iar perspectiva unor seri de vis în Europa League atrage precum un magnet.


FC Copenhaga – Basaksehir Peste 2,5 @ 2.22
Șahtior – Wolfsburg Peste 2,5  @ 1.70
Inter – Getafe Peste 1,5 Inter @ 1.90
Man United – LASK Peste 2,5 @ 1.57

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


4 ponturi pe goluri din 5 august 2020

Wolfsburg nu se bazează pe câțiva jucători importanți în deplasarea de azi, iar Șahtior este o echipă extrem de puternică. Gazdele pleacă de la un avantaj de două goluri marcate în deplasare, însă acest lucru nu înseamnă neapărat că Șahtior este deja calificată. Toate echipele ce au jucat în Ucraina au reușit să marcheze împotriva celor de la Șahtior.

Inter a evoluat extrem de bine pe acest final de sezon, așa că cei de la Getafe nu prea au multe șanse în a se califica în faza următoare a competiției. Madrileni au o singură victorie în ultimele zece etape de La Liga, iar acest lucru ne arată o problemă foarte mare în cadrul acestei echipe. Interul vrea să câștige trofeul Europa League, acesta ar reuși să aducă un moral foarte bun pentru sezonul viitor. Inter a obținut victorii pe linie în ultimele trei etape de Serie A, iar în acest timp nici măcar nu a primit gol.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!