fbpx

4 ponturi pe goluri din 6 august 2020

Aceasta pare o seară în care se vor marca foarte multe goluri. Toate cele 4 meciuri au echipe ce sunt capabile să marcheze gol sau goluri. Poate că pauza le-a afectat un pic ritmul de joc, dar jucătorii implicați în aceste meciuri au capacitatea de a face diferența pentru echipele lor.

4 ponturi pe goluri din 6 august 2020

Să începem cu meciul dintre Sevilla și AS Roma. Un meci ce se dispută în Germania, pentru că partida tur nu s-a jucat până în pauza forțată de COVID-19. Ambele echipe sunt conștiente că trebuie să marcheze pentru a spera într-o calificare, dar eu cred că vom vedea cel puțin două goluri marcate de fiecare dintre cele două combatante. Ambele au avut probleme pe faza defensivă, în schimb ofensiva a mers ceas de fiecare parte.


Leverkusen – Rangers Peste 2,5 @ 1.60
Sevilla – AS Roma Peste 2,5 @ 2.05
FC Basel – Frankfurt Peste 2,5  @ 1.60
Wolves – Oly Peste 2,5 @ 2.30

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


4 ponturi pe goluri din 6 august 2020

Chiar dacă Rangers nu mai are șanse după meciul tur, Hagi și compania au promis că vor face tot posibilul pentru a se califica. Levekusen nu este o echipă de luat de sus, nu face asta Hagi, doar că în acest sezon de Bundesliga, Leverkusen a avut multe momente în care a clacat și s-ar putea ca cei de la Rangers să profite de aceste sincope. În trei din ultimele cinci meciuri de Bundelsiga, Leverkusen a primit de fiacre dată câte 4 goluri.

FC Basel și Frankfurt sunt cam deacelași nivel, nu se poate face o diferență clară între cele două loturi. Poate că sunt fotbaliști ceva mai cunoscuți la Frankfurt, dar Basel beneficiază de o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Basel a avut 9 goluri marcate în două din ultimele 4 etape de campionat, iar numărul de goluri marcate după cele 36 de etape de Super League a ajuns la 74. În tur. Basel s-a impus cu 3-0, Frankfurt o să caute să se răzbune pentru acel rezultat. La acea vreme, Frankfurt era în corzi, nu trecea prin cele mai bune momente.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!