fbpx

4 ponturi pe goluri din 7 iulie 2020

Cardiff a prins ultimul loc de baraj, acum trebuie să facă tot posibilul în a  rămâne pe acest loc. Reading îi poate da o mână de ajutor lui Huddersfield, echipă ce se află în zona retrogradării. După două victorii consecutive, Fulham mai speră la un loc ce poate direct în Premier League, dar este extrem de dificil.

4 ponturi pe goluri din 7 iulie 2020

Brentford este cea mai în formă echipă din Championship, gazdele meciului cu Charlton au o serie de 5 victorii consecutive, victorii ce le permită să spere la un loc 2. Dar, nu este așa ușor pe cât pare. Brentford s-a trezit cam târziu, iar acum are mare nevoie și de niște rezultate slabe ale echipelor ce ocupă primele două locuri. Un lucru este sigur, Brentford a ajuns la 12 etape consecutive în care a reușit să dea gol.


Nottingham – Fulham Gol Fulham @ 1.36
Brentford – Charlton Peste 2,5 @ 1.70
Reading – Huddersfield GG @ 1.80
Cardiff – Blackburn peste 1,5 goluri Cardiff @ 2.20

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


4 ponturi pe goluri din 7 iulie 2020

Fulham s-a trezit din pumni, ce părea un sezon compromis s-a transformat într-un sezon plin de speranță. Fulham a legat două victorii după foarte mult timp, cu aceste 6 puncte, Fulham și-a consolidat locul de play-off, dar oaspeții pot încerca și o promovare directă, mai sunt cinci etape de disputat. Fulham a primit gol în ultimele cinci deplasări avute, iar 4 dintre ele s-au terminat în „GG”.

Cardiff are un final de sezon de vis, 4 victorii și o remiză au reușit gazdele în ultima vreme, iar după acest bilanț fantastic, Cardiff speră la promovare din nou. Egalurile sunt cele ce au tras în jos fosta participantă în Premier League, 16 remize are Cardiff, numărul victoriilor obținute fiind același. Balckburn este o echipă în derivă, o echipă ce pierde pa bandă rulantă.

Huddersfield a reușit 4 puncte din ultimele două etape, aceste puncte fiind suficiente ca cei de la Huddersfield să evadeze din zona roșie. Treburile nu s-au terminat, dar Huddersfield are o șansă bună la un nou rezultat pozitiv. Reading are un sezon evoluții oscilante, iar în acest moment nu are vreo grijă cu retrogradarea.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!