fbpx
spot_img

4 Pronosticuri Fotbal gratuite 24 ianuarie 2019

Nici ziua de joi nu este una spectaculoasă pentru pariori. Dacă vă place să pariați pe fotbal, mai bine ar fi să așteptați weekend-ul. Astăzi se dispută doar câteva meciuri de o importanță redusă. 

Am reușit să găsesc totuși patru cote, trei dintre ele la meciuri de Cupă și unul la nivel internațional. Iată în continuare cele patru dueluri care mi-au atras atenția în oferta de joi. Interesant este că Amiens și Lyon se întâlnesc de două ori în această săptămână. Joi în Cupă, iar în weekend în campionat.

4 Pronosticuri Fotbal gratuite 24 ianuarie 2019

Click pe fiecare meci pentru a vedea pronosticul pe care l-am ales.

Ponturi fotbal gratis 24 ianuarie 2019

Cupa Asiei a ajuns în faza sferturilor de finală, iar una dintre prezențele surprinzătoare este naționala Chinei. Deși în prima ligă din această țară se investește masiv, de obicei vin fotbaliști de calitate din Europa, trecuți de prima tinerețe. Astfel, impactul asupra evoluției primei reprezentative nu are un efect deosebit. Iată însă că naționala Chinei a ajuns între cele mai bune opt țări din Asia la fotbal. A fost vorba și de mult noroc la mijloc. În primul rând, grupa s-a dovedit accesibilă: cu Kîrgistan, Filipine și Coreea de Sud. Singurul adversar de top a fost Coreea de Sud, iar atunci chinezii au pierdut clar, scor 0-2. S-au calificat cu patru puncte.

În optimi au dat peste naționala Thailandei, un alt nume modeste de pe harta fotbalului asiatic. China a câștigat după ce a fost condusă la pauză. De altfel, chinezii au două victorii de tip pauză/finală la această ediție. Cu Iran le va fi imposibil. Iranienii n-au primit niciun gol la Cupa Asiei, câștigând trei dintre cele patru jocuri disputate.


Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc o zi inspirată! Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce postez zilnic, abonează-te la platformele mele

Buton de YouTube

Buton de Facebook

Buton de instagram

Buton de mail

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!