fbpx

6 ponturi pe goluri din 2 august 2020

Bologna încheie un sezon cu multe frământări, dar cel mai important lucru este că Mihajlovic este sănătos și implicit că Bologna s-a salvat de la retrogradare. Dueluri tari pentru supraviețuire în Liga 1, plus meciuri și mai intense pentru promovarea în Liga 1.

6 ponturi pe goluri din 2 august 2020

Nicio echipă nu a câștigat vreun joc de pe propriul teren din play-off-ul de Liga a 2-a. Dacă toate gazdele își câștigă meciurile de pe propriul teren din această ultimă etapă, atunci Rapidul rămâne în continuare în Liga 1. Este greu de crezut că o să se întâmple acest lucru, pentru că UTA ar ajunge la baraj, iar Turris ar continua încă un sezon în Liga a 2-a. Presiunea este imensă, nimeni nu poate face vreo greșeală în meciurile de azi, acea greșeală o să conteze enorm la final.


Bologna – Torino Peste 3,5 @ 2.02
Poli Iași – Chindia GG @ 1.93
FC Voluntari – Dinamo Peste 2,5 @ 2.07
Rapid -Turris Peste 2,5  @ 2.10
Mioveni – Petrolul GG @ 1.97
FC Argeș – UTA Arad Peste 2,5 @ 2.17

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


6 ponturi pe goluri din 2 august 2020

În Liga 1, play-out-ul ne propune două partide extrem de interesante. FC Voluntari vs Dinamo, „câinii” se întorc la treabă, dar lipsa jocurilor și lipsa antrenamentelor a afectat foarte mult jucătorii lui Dinamo. Ieșenii sunt obligați să facă dubla, dacă Chindia se impune în Copou, atunci play-out-ul se complică foarte mult pentru echipa lui Rednic. Barajul pare cea mai la îndemână soluție pentru ultimele trei clasate, asta dacă nu încep echipele ce s-au salvat deja de la retrogradare să împartă „dreptatea” într-un mod diferit.

Bologna este una dintre cele mai spectaculoase echipe ale Serie A. Gazdele din meciul cu Torino au 23 de meciuri de over 2,5 goluri, și doar 13 de under 2,5 goluri. Media de goluri marcate în meciurile Bologniei de pe propriul teren este de 2,9, Torino are un golaveraj de 22-37, în deplasările din acest sezon. Fiind ultimul joc din acest sezon, este posibil să vedem „o ploaie” de goluri în acest joc.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!