fbpx

Acca Edge. Cea mai tare funcție descoperită de mine la Betfair

Betfair știe cum să își facă produsul atractiv. Pot spune acest lucru după ce am descoperit cea mai tare funcție pentru pariori. Este vorba despre Acca Edge, funcția care asigură biletul și care oferă miza înapoi dacă te-a scos un singur duel de pe bilet. 

Acca Edge de la Betfair

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Bonusuri săptămânale

Cel mai tare Cashout

L1160655W000329

RECOMAND

Nu trebuie să spun cuiva cât de frustrant este să pierzi un bilet pe un singur meci. Dacă mai este și ultimul, deja situația este probabil cea mai frustrantă pe care o are un parior. Iar cei de la Betfair au o funcție special creată pentru acest lucru. Este vorba despre Acca Edge, o asigurare că nu pierzi biletul pe un singur meci.

M-am documentat și funcționează foarte simplu:

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT LA BETFAIR PARIURI SPORTIVE 

  1. Adaugi selecțiile pe bilet ca de obicei. Dacă un meci este eligibil pentru Acca Edge are logo-ul Edge în partea stângă.
  2. Aplici Asigurare Bilet pentru biletul pe care l-ai pregătit.
  3. Plasezi biletul cu Asigurare Bilet.
  4. În cazul în care ai pierdut biletul pe un singur eveniment, primești miza înapoi CASH, în contul tău Betfair

Cele mai importante avantaje Acca Edge

Mi se pare un produs de excepție, în special pentru că se întâmplă foarte des să mă scoată un meci pe bilet. În același timp, cred că mă ajută și să plasez bilete cu mize mai mari, pentru că mai pot adăuga evenimente fără mari emoții. De exemplu, dacă am un bilet pe care îl consider sigur, cu cinci evenimente, am curajul cu această opțiune să adaug și meciul șase de care nu sunt așa sigur, dar care consider totuși că o sa fie câștigător. Asigur biletul și în cazul în care mă scoate meciul respectiv nu o să îmi pară rău, pentru că primesc miza înapoi cu ajutorul acestei funcții.

Condiții Asigurare Bilet

Atenție însă la selecțiile care au șanse mari să ajungă la cota 1.00, deoarece Asigurarea Biletului va fi anulată de pe biletul tău dacă una dintre selecții este anulată. De asemenea, în timp ce mă documentam despre această funcție am aflat că nu este disponibilă pentru pariurile de tip each way, SP, premutări cu selecții multiple sau pentru pariurile pe care le-ai pus pe bilet cu banii bonus. Așa cum era normal, nici cele la care ai folosit Cash Out nu sunt eligible.

Cel mai important lucru mi se pare că nu trebuie să aștepți deloc pentru a primi asigurarea biletului, miza fiind returnată instant, după ce biletul a fost validat. Așadar, în clipa imediat următoare poți plasa un nou pariu fără să fie nevoie să treacă o zi cum se întâmplă la majoritatea bonusurilor de pe piață.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!