fbpx
spot_img

Barcelona – Real Madrid Super Cupa Spaniei din 12 ianuarie 2022

Chiar dacă vine după cinci rezultate pozitive, dintre care trei au fost victorii, Barcelona este departe de forma rivalei de o viață. Madrilenii vor câștiga lejer acest duel, au parte de un lot mult mai experimentat la acest moment.

Barcelona – Real Madrid Super Cupa Spaniei din 12 ianuarie 2022

Cota de 2.05, cotă ce este la data de 9 ianuarie 2022, nu doar că este un fel de pomană pentru pariori, ci un fel de mulțumesc pentru toate biletele căzute aiurea. Se poate întâmpla și o minune, se poate întâmpla ca Real Madrid să prindă o seară foarte proastă și să rateze foarte mult. Puștii Barcelonei pot avea parte de meciul vieții lor, dar nu se pot ridica la valoarea adversarilor.

Barcelona a câștigat foarte multe puncte de-a lungul acestui sezon printr-un noroc fantastic. Nu trebuie să reluăm aici tot ce s-a întâmplat în acest sezon de criză pentru catalani, iar scandalurile ce sunt la această oră în jurul clubului nu aduc ceva bun în cadrul lotului de jucători.


Victorie Real Madrid @ 2.05
Real Madrid marchează peste 1,5 goluri @ 1.78
Real Madrid câștigă la H -1 @ 3.65
Real Madrid și peste 1,5 goluri @ 2.30

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Barcelona – Real Madrid Super Cupa Spaniei din 12 ianuarie 2022

Realul a avut și câteva prestații modeste, dar per total s-a achitat de statutul de echipă bună, de club mare, iar locul din clasamentul La Liga este pe deplin meritat. Mixul de jucători care sunt aproape de a se retrage din fotbal, plus cei care au făcut pasul de la juniorii clubului, poate avea rezultate în meciuri cu adversare ceva mai normale, mai modeste.

Într-o semifinală de trofeu important, așa cum este cea din această seară, Realul din Madrid nu o să lase nimic la voia întâmplării, ba din contră. Cred că madrilenii se pot impune cu un scor destul de lejer, aici mă refer și la un 2-0, un 3-1. Chiar nu mă aștept la o luptă egală pe durata celor 90 de minute, nu are cum să fie o astfel de luptă echilibrată între Madrid și Barcelona la acest moment.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!