fbpx

Betfair îți oferă 25 RON în fiecare luni. Ce trebuie să faci

Luni, una dintre zilele în care nu prea sunt meciuri. Ce mai rămâne din etape de weekend, dar niciodată ceva foarte spectaculos. Reîncepe munca, s-a terminat weekend-ul, nimic nu este cum trebuie. Așa că Betfair a zis să vine cu un bonus pentru clienții care vor să înceapă săptămâna pe plus.

Betfair îți oferă 25 RON în fiecare luni

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Bonusuri săptămânale

Cel mai tare Cashout

L1160655W000329

RECOMAND

Pentru că mi se pare o ofertă foarte bună la început de săptămână, o să explic cât pot de simplu cum funcționează această promoție atractivă de la Betfair.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA BETFAIR PARIURI SPORTIVE 

  1. Optează pentru promoție
  2. Plasează pariuri de tip acumulator în valoare totală de cel puțin 75 de lei de luni până duminică și primești un bonus în valoare de 25 de lei în prima zi din următoarea săptămână.

Condiții de activare a bonusului

Atât de simplu. Pariurile pot fi pe un singur bilet sau pe mai multe bilete, singura condiție fiind să fie bilete cu cel puțin trei evenimente. De asemenea, există și o cotă minimă pentru această promoție: 4.00.

Printre alte reguli importante pentru acest bonus: să fie plasate pariurile cu bani reali și să nu fie asigurate Mai exact, să nu fie aplicată opțiunea Acca Edge pentru biletul respectiv ca să se califice.

Un start bun pentru o săptămână nouă

Suma bonusului nu este una care să atragă atenția, însă e foarte ok dacă ești un jucător activ. Dacă în fiecare săptămână ai pariuri de tip acumulator, de minimum trei evenimente, e clar că în săptămâna următoare ai garantat un pariu. Așa că poți începe săptămâna cu dreptul, deoarece nu trebuie să plasezi din banii tăi primul pariu al săptămânii. Mie îmi place mai ales când sunt turnee de tenis la început de săptămână, deoarece meciurile respective, din primele tururi, nu sunt foarte sigure, așa că pariez liniștit pentru că știu că am un Freebet la dispoziție și analizez forma jucătorilor cu un pariu plasat din banii bonus.

Ce este un Freebet

Bonusul de 25 de lei este un pariu gratuit, mai exact un Freebet. Acest tip de pariu este foarte popular, în special pentru că este din bani bonus, dar are o caracteristică foarte importantă, pe care țin să o repet de fiecare dată: când este folosit, dacă biletul este câștigător, în cont intră doar profitul. Exemplu: Ai pariat 25 de lei pe un bilet care are o cotă totală de 5.00. Astfel, în mod normal, dacă biletul este câștigător, în cont ai 125 de lei. Dar, în cazul acestor tipuri de pariuri, miza este oprită de casă și în cont ai doar profitul, în cazul nostru 100 de lei.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!