fbpx

Bilet Bonus Dublu din 25/26 iulie 2020

Pentru acest weekend ne bazăm pe fotbalul din Anglia și Italia. România încercă să-și termine competițiile, dar aici pot apărea în orice oră modificări drastice. Covidul a reușit să dea peste cap competiția de la noi.

Bilet Bonus Dublu din 25/26 iulie 2020

Ultima etapă de Premier League ne propune câteva meciuri interesante. Arsenal nu are pentru ce să tragă în ultima etapă, „tunarii” sunt în finala Cupei Angliei, iar meciul de azi este privit doar ca pe un antrenament foarte bun. Watford a ajuns în situația aceasta doar din cauza evoluțiilor sale. În ultimele cinci deplasări de Premier League, Watford a pierdut pe linie toate aceste partide și a marcat un singur gol. Arsenal vrea să încheie sezonul cu o victorie, mai ales că ultima reprezentație este pe propriul teren.


Bilet Bonus Dublu
Bilet Bonus Dublu

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Bilet Bonus Dublu din 25/26 iulie 2020

Villa este la egalitate de puncte cu Watford, și are un meci la fel de greu, deplasare la West Ham. „Ciocănarii” s-au salvat după rezultatul din ultima etapă, 1-1 la United. Gazdele s-ar putea să nu fie la 100% din potențial, mai ales că nu au și vreun obiectiv imediat. Dar nu trebuie să comparăm Anglia cu alte competiții, echipele fără obiectiv vor alinia cel mai bun unsprezece posibil, în Anglia nu se desconsideră competiția.

Cheslea are parte de un meci infernal, Wolves vine în vizită. „Lupii” sunt pe un trend ascendent în acest moment, așa cum este și normal. Wolves participă în Europa League, iar august bate la ușă. Chelsea a dat cu piciorul unei șanse imense de a nu avea emoții în ultima etapă, acum vreo două meciuri. Atunci când a pierdut la Sheffield.

Având un punct peste Leicester, Manchester United are două șanse din trei în meciul directd e azi. Dacă United nu pierde la Leicester, atunci „diavolii” se califică în Champiosn League. Două remize au dat peste cap situația lui Manchester, ambele fiind pe propriul teren. Leicester a avut un avans uriaș față de locul 5 la startul acestui mini retur, dar a dat cu piciorul complet aiurea unei situații gestionate perfect până în pandemie.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!