fbpx

Bilet Bonus Dublu din 4/5 iulie 2020

Cum sezonul 2019/2020 se apropie de final, meciurile devin din ce în ce mai atractive, chiar și cele de la retrogradare. Titlul s-a decis în Anglia și Germania, dar Italia și Spania ne oferă o luptă crâncenă pentru acest deziderat.

Bilet Bonus Dublu din 4/5 iulie 2020

Juventus are parte de derby, Torino vine în vizită și încearcă să participe cu ceva la lupta pentru Serie A. Șansele celor de la Torino sunt mici, mai ales că vișinii nu trec prin cea mai bună perioadă a lor. Chiar dacă a marcat în ultimele două etape, Torino a primit un total de 6 goluri și a plecat învinsă de fiecare dată. Juventus domină precum Bayern în Bundesliga, indiferent cine încearcă să o încurce în acest moment pe „bătrâna doamnă”, are șanse mici de reușită.


PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Bilet Bonus Dublu din 4/5 iulie 2020

Leicester este într-un moment critic, „vulpile” au acumulat o singură victorie în ultimele cinci runde, iar acest lucru a început să se vadă în clasament. Din avansul pe care Leicester îl avea în clasament, totul se poate transforma într-un veritabil coșmar. Crystal Palace a pierdut un pic busola, cele două înfrângeri consecutive au darul de a îngreuna și mai mult situația de moment de la Palace. Leicester trebuie să profite la maxim de forma slabă în care se află Palace, altfel încep problemele cu adevărat și pentru gazdele acestui meci.

Inter a marcat 13 goluri în Serie A de la reluarea fotbalului. Cu un asemenea procentaj, Inter se putea lupta la titlu, dar înfrângerile din meciurile cu Lazio și Juventus au pus capăt speranțelor din acest an. La ultimul joc, Inter s-a distrat cu Brescia, 6-0. Bologna s-a salvat de la retrogradare, poate și datorită acestei pauze forțate. În deplasările de până acum, Bologna a reușit câteva victorii importante, dar la ce fotbal a arătat Interul în ultima vreme șansele sunt extrem de mici.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!