fbpx

Bilet câștigător la pariuri, 7 aprilie 2020

O adevărată investiție în pariuri, cam așa se poate sintetiza în puține cuvinte acest bilet. Un bucureștean ce a avut un curaj nebun și un tupeu la fel de mare, a riscat de două ori pe acest tichet. Prima dată când a mizat suma, 4900 RON, iar a doua oară când a ales pontul din Gibraltar.

Bilet câștigător la pariuri, 7 aprilie 2020

În sfârșit, un bilet analizat, nu au fost multe cele ce ne-au dat această siguranță în ultima vreme. Cotele alese au fost extrem de decente, iar acolo unde bucureșteanul a riscat un pic, acestea au ieșit fără mari emoții. Nu știu câți dintre voi își pot permite să parieze așa de mulți bani pe un bilet, mai ales pe unul cu 5 meciuri de fotbal. Însă, pe lângă cele 4 meciuri ce au echipe pe care le cunoști, să mai pui și unul din Gibraltar, pare destul de riscant.Cannot find required Table


Bilet câștigător la pariuri, 7 aprilie 2020

Este extrem de clar că pariorul a fost în control tot timpul, chiar dacă are și două cote mari pe tichet, 2.30 și 1.85. Acest bilet a fost analizat „la sânge”, iar pariorul pare că a știut ce vrea și ce face. Suma poate părea mare, dar sunt destui cei care își permit să pună asemenea sume pe biletele de pariuri. La fel de adevărat este și faptul că, noi aflăm doar de cei ce câștigă, foarte rar se postează biletele pariorilor ce pierd sume exorbitante.

Bilet câștigător la pariuri, 7 aprilie 2020

Sincer, nu sfătuiesc pe nimeni să riște/investească așa de mulți bani, toți trebuie să ne întindem exact cât ne permite propriul buget lunar. Dacă nu avem un buget pentru pariuri, atunci trebuie să-l facem urgent, pentru că altfel riscăm să pierdem tot. În curând, dacă totul decurge normal în următoarea perioadă, cred că revenim la normal. Asta înseamnă că vom avea evenimente sportive fără întrerupere, în toată această vară. Nu strică să puneți și niște bani la bugetul pariurilor, mai ales că veți avea foarte multe evenimente sportive.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!