fbpx

Bilet goluri 15 februarie 2020

Am selectat partidele Dortmund – Frankfurt, Basaksehir – Besiktas si Salzburg – Linz pentru biletul de goluri de vineri, 14 februarie. Iese astfel o cotă cumulată de 3.52.

Bilet goluri 15 februarie 2020

Villarreal își continuă cursa de urmărire a locurilor de cupe europene, sâmbătă, când primește vizita lui Levante. Submarinul Galben traversează un moment foarte bun, fiind fără înfrângere de trei etape. A acumulat în acest timp șapte puncte și s-a apropiat astfel la două puncte de locurile de UEFA Europa League și la patru puncte de zona de UEFA Champions League. Acum dă piept cu o echipă aflată în suferință. Levante vine după o victorie, însă trebuie să avem în vedere faptul că aceasta a venit în fața unei echipe aflate în zona de retrogradare. Altfel, până atunci, echipa din Valencia avea o serie de patru eșecuri consecutive.


  • Villarreal – Levante TG 3+ @ 1.50
  • Union Berlin – Leverkusen TG 3+ @ 1.65
  • Leipzig – Werder TG 3+ @ 1.35

Cannot find required Table


În Germania, Leverkusen își poate consolida locul de cupe europene, când dă piept cu Union Berlin. Aspirinele pot profita de forma bună arătată în ultima perioadă, care i-a dus până pe locul al cincilea în clasament. Bayer are patru victorii în ultimele cinci etape și astfel a luat patru puncte avans față de locurile din afara cupelor europene. Echipa poate spera chiar și la grupele UEFA Champions League, diferența față de podium fiind de numai două puncte. Și Union Berlin traversează însă un moment bun, având șase puncte câștigate din ultimele trei etape. Urșii s-au distanțat astfel la nouă puncte de locurile de retrogradare.

Bilet goluri 15 februarie 2020

Ultima propunere vine tot din campionatul Germaniei, de la partida dintre Leipzig și Werder Bremen. Fostul lider al clasamentului, Leipzig încearcă să pună capăt seriei de patru meciuri fără victorie în toate competițiile. În campionat au fost două remize și o înfrângere, care i-au făcut pe tauri să piardă avansul de patru puncte față de Bayern Munchen. Leipzig a căzut astfel pe poziția a doua, la un punct în urma bavarezilor. Echipa lui Naggelsmann nici nu putea spera la un adversar mai potrivit pentru o revenire. Dă piept cu Werder Bremen, echipă aflată în zona retrogradării. Echipa lui Florian Kohfeldt vine după o serie de trei înfrângeri consecutive, care a lăsat-o la patru puncte de salvarea directă de la retrogradare.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!