fbpx

Bilet goluri 18 noiembrie 2019

Trei meciuri am selectat pentru biletul de goluri de luni, 18 noiembrie. Este vorba despre trei meciuri din preliminariile europene, Irlanda – Danemarca, Malta – Norvegia și Spania – România, care ne oferă o cotă de 3.12.

Bilet goluri 18 noiembrie 2019

Primul meci pe care l-am selectat pentru acest bilet este cel dintre Irlanda și Danemarca, un meci decisiv pentru calificarea din grupa D. Nordicii sunt liderii clasamentului și au un punct avans față de Elveția și trei puncte avans față de adversarii de luni. Asta înseamnă că o remiză le asigură locul la turneul final din vara anului viitor. De cealaltă parte, pentru Irlanda, victoria este singura soluție. Britanicii ar avea în acest caz avantajul meciurilor directe în fața nordicilor și ar obține ei biletele pentru Campionatul European din 2020. Mă aștept deci la un meci extrem de spectaculos, de unde și pronosticul meu de „2-5 goluri”.


    • Irlanda – Danemarca TG 2-5 @ 1.48
    • Malta – Norvegia TG 1-4 @ 1.38
    • Spania – România TG 2-4 @ 1.53

Cannot find required Table


Al doilea meci de pe acest bilet este cel dintre Spania și România, un meci cu miză doar pentru clasamentul final al grupei. Neînvinsă în actuala campanie, cu șapte victorii și două remize, naționala Spaniei are asigurat primul loc în grupă. De cealaltă parte, România nu mai poate prinde poziția a doua, având patru puncte mai puțin decât Suedia. Totuși, pentru tricolori, meciul este important în perspectiva poziției a treia. Echipa lui Cosmin Contra este la egalitate de puncte cu Norvegia și, pentru a-și păstra poziția a treia, trebuie să obțină din duelul cu Spania tot atâtea puncte câte va obține Norvegia din duelul cu Malta.

Bilet goluri 18 noiembrie 2019

Meciul dintre Norvegia și Malta este ultima selecție de pe acest bilet. Mizez pe un meci cu 1-4 goluri marcate. Evident, favoriții meciului sunt norvegienii, care au o serie de opt meciuri fără înfrângere. Practic, echipa lui Lars Lagerbach a pierdut doar meciul din deplasare cu Spania, din prima etapă. Numeroasele remize au făcut-o să piardă însă orice șansă de calificare. De cealaltă parte, Malta este codașa grupei și se laudă cu o victorie și opt înfrângeri în actuala campanie. Singurul succes al maltezilor datează tot din prima etapă a preliminariilor, de la victoria cu 2-1 în fața Insulelor Feroe.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!