fbpx

Bilet goluri 5 decembrie 2019

Biletul de goluri de joi, 5 decembrie, este alcatuit din trei meciuri, care ne ofera o cota de 3.83. Vorbim în cele ce urmează despre Viitorul – Astra, Mouscron – Anderlecht și Parma – Frosinone.

Bilet goluri 5 decembrie 2019

Confruntarea dintre Viitorul și Astra este fără îndoială meciul etapei în Liga I. Se înfruntă echipele clasate pe locurile 2 și 3, formații despărțite de două puncte în acest moment. Vorbim despre două dintre cele mai spectaculoase echipe din campionat, de unde și pronosticul meu că ambele marchează. Viitorul se laudă cu șase victorii consecutive pe teren propriu, cu 20 de goluri marcate pe parcurs. De cealaltă parte, Astra are victorii pe linie în campionat sub comanda lui Bogdan Andone, iar Alibec și Budescu au împreună nouă goluri și nouă assisturi.


    • Viitorul – Astra GG @ 1.75
    • Mouscron – Anderlecht TG 3+ @ 1.70
    • Parma – Frosinone TG 2+ @ 1.29

Cannot find required Table


Al doilea meci de pe acest bilet este cel dintre Mouscron și Anderlecht, din Cupa Belgiei. Cele două echipe se înfruntă acum pentru a doua oară în acest sezon, după 0-0 în turul campionatului. Duelul promite acum goluri multe, ținând cont că este în joc o calificare în sferturile de finală ale Cupei. Mouscron are nevoie de un rezultat pozitiv, după ce în ultimele nouă etape de campionat a mai obținut o singură victorie și a fost aruncată pe locul al 8-lea în clasament. Lucrurile sunt și mai grave la Anderlecht, echipă care stă doar pe poziția a 11-a în clasament. Răbdarea fanilor pare să fi ajuns la final, după un start de sezon dezastruos, iar o calificare în sferturile Cupei ar mai îndulci fără îndoială din amărăciune.

Bilet goluri 5 decembrie 2019

Mijlocul de săptămână programează meciuri și în Cupa Italiei, iar Parma și Frosinone se înfruntă pentru un loc în optimile de finală. La prima vedere, Parma este favorită, cu atât mai mult dacă ne uităm la clasamentul din Serie A. Echipa nu traversează însă un moment bun, având o singură victorie în ultimele șase etape. De cealaltă parte, Frosinone luptă cu șanse reale pentru a reveni în Serie A. Echipa este pe poziția a zecea în clasamentul din liga secundă, la doar două puncte în urma locului al doilea, care duce direct în primul eșalon. Echipa are cinci victorii în dreptul său în această stagiune, dintre care trei au venit pe parcursul ultimelor cinci etape.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!