Bilet pariuri Fortuna, 23 martie 2020. Un bilet demn de istoria pariurilor

Un bucureștean a sfidat orice regulă a bunului simț și a jucat un bilet pe care nu mulți îl riscă și aici nu ne referim la suma mizată. Acesta a pus doar 5 RON pe tichetul său și a reușit să prindă un câștig de 300.000 de RON. Cea mai mică cotă de pe bilet a fost 2.25.

Bilet pariuri Fortuna, 23 martie 2020

Cred că acest parior a avut pierderi destul de mari în perioada premergătoare acestui bilet, altfel nu se explică logica celui câștigat. Să pui ponturi cu o nonșalanță atât de mare, ponturi ce au cote extrem de mari și nu doar câteva, ci un total de 10, îmi arată că acel parior a spus: Gata, nu mă mai interesează nimic. De azi am să pun doar bombe și așa o să-mi cadă acest bilet. Toți ne-am aflat în această situație în viață. Toți am spus, Gata, dar foarte puțini dintre noi au și reușit.Bilet pariuri Fortuna, 23 martie 2020

Sunt ponturi de pauză final, sun ponturi pe goluri și un X solist ce vine să pună cireașa de pe tort. 4 dintre aceste evenimente au fost din Cupa României, bucureșteanul a mizat pe goluri marcate în meciurile lui Dinamo, Gaz Metan, Clinceni, Voluntari, iar acestea i-au ieșit pe bandă rulantă, plus că aveau și cote mari. Cursul total al acestui tichet a fost de 749.816. Te ia și amețeala numai când te uiți la aceste cifre.

Este extrem de evident că bucureșteanul a avut zero încredere în biletul său, a fost un tichet de genul: dacă iese, iese. Să mizeze doar 5 RON, a fost cel mai lucid lucru pe care a putut să-l facă. În rest, bucureșteanul s-a lăsat pe mâinile hazardului. Dacă mai joacă același bilet de 1000 de ori, nu cred că mai are capacitatea de a mai câștiga vreodată. Acesta a fost un tren prins și s-au aliniat toate planetele pentru pariorul nostru.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!