Bilet pariuri Fortuna, 24 martie 2020. Profit imens făcut cu un bilet pauză/final

Toate au fost jucate pauză/final, două dintre cote depășesc orice regulă a bunului simț. Interesant este faptul că cele 4 evenimente sportive sunt din Premier League, dacă erau jucate pe campionate de mâna a treia, atunci nu era  o mare problemă.

Bilet pariuri Fortuna, 24 martie 2020

Dar să prinzi asemenea cote pe cel mai important campionat din Europa, înseamnă că te-ai și uitat un pic pe statisticile acelor meciuri. Oricum, oricât am vorbi despre acest bilet, pariorul nostru a avut și o doză mare de noroc. Nu ai cum să prinzi 4 evenimente pauză/final, dacă nu se leagă și norocul în această combinație. Suma de bani ce a fost mizată este una modică, 10.00 RON.


Cannot find required Table


Bilet pariuri Fortuna, 24 martie 2020

Cea mai mare dintre cote a fost la Villa – Watford. Ambele cluburi să luptau pentru evitarea retrogradării, iar punctele puse în joc foarte importante. Alt meci cu o cotă mare a fost Everton – Newcastle. Omul nostru a mizat pe 1/X, cotă 11.5. cred că au fost jucate mai multe bilete pauză/final pe aceste meciuri. Având în vedere că s-a mizat o sumă modică, o sumă pe care toți pariorii și-o permit, pariorul a avut șansa de a juca și alte variante de pauză/final la aceste 4 evenimente.

Hazardul a făcut casă bună cu biletul acesta. Oricât ai analiza un meci, nu este ușor să prinzi rezultatul de la pauză și final în aceeași cotă, dar să prinzi 4 pe un tichet, dovedește că trebuie să ai și foarte mult noroc. Asta nu înseamnă că pariorul s-a bazat doar pe acest noroc, este destul de clar că a și analizat unele meciuri și a profitat de forma slabă în care se aflau unele echipe. Să câștigi 51.000 de RON pe un bilet cu miza de 10.00 RON, asta înseamnă să ai un tupeu (în sensul bun) fantastic.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!