fbpx

Bilet pariuri Fortuna, 25 martie 2020. Cum să transformi 2 RON în 20.000 de RON

După ce că a jucat 14 evenimente pe biletul său, acesta a mizat doar 2 RON. Ce poți să-ți dorești mai mult de la un bilet. Nici nu conta dacă urma să cadă, oricum nu pierdea mare lucru pariorul nostru. Dar satisfacția câștigului atât de mare, cred că a fost uriașă.

Bilet pariuri Fortuna, 25 martie 2020

Sper din tot sufletul, că acest parior foarte norocos, a știut să folosească banii câștigați, mai ales că a fost o sumă foarte mare. Există riscul, ca pariorul nostru să fie un simplu om, un om ce muncește foarte mult pentru bănuții săi, iar atunci când pune câțiva lei de biletele de la pariuri, speră să dea lovitura. Uite că s-a întâmplat. Dar dacă a trecut în extrema cealaltă și crede că acum le știe pe toate, atunci toți bănuții câștigați printr-un noroc imens, se vor pulveriza imediat.


Cannot find required Table


Bilet pariuri Fortuna, 25 martie 2020

Cei ce pariază pe evenimente live, știu foarte bine la ce mă refer. De obicei, nu este atât de greu să ajungi de la 20 de RON, la 200 de RON. Problemele încep când pariorii încearcă să ajungă la 2000 de RON. Când se pun sume mici pe bilete, aproape că nici nu contează dacă pierzi. Dar în momentul în care mizele ajung la mii de RON, totul se schimbă.

De aceea trebuie avut în vedere faptul că este mare nevoie de un autocontrol, nu trebuie să sărim peste anumite etape, trebuie să ne stabilim un buget anume pentru pariuri, iar dacă vom pierde acești bani repede, așteptăm luna următoare până vom încasa un alt salariu, astfel să nu riscăm bugetul întregii luni în curs. Este extrem de greu să câștigi sume atât de mari, după ce tu pariezi doar 2 RON, dar sunt unii oameni ce reușesc, dar sunt foarte rare aceste cazuri. Încercați să vă stăpâniți emoțiile când vine vorba de pariuri.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!