Bilet pariuri Superbet, 17 martie 2020. Un ieșean a luat 18.000 EUR cu doar cinci meciuri

Un parior, ce a avut un super curaj, a reușit să dea o super lovitură la pariuri. Din 5 meciuri jucate pe biletul său, acesta s-a ales cu 18.000 de EURO. Tupeul de care a dat dovadă pariorul nostru, reiese dintr-un singur fapt, suma pe care a mizat-o pe acest tichet.

Bilet pariuri Superbet, 17 martie 2020

Este vorba de 1000 de RON. Cum să joci o asemenea sumă, atâta timp cât tu pui pe bilet un meci cu pauză/final și 4 soliști ce au cote extrem de mari. De aceea am vorbit de tupeu, pentru că aici nu mai este vorba de curaj. Omul nostru a mizat pe El Clasico, iar cota acestui derby a fost cea cale l-a îmbogățit. Barcelona era liderul La Liga, dar Realul putea trece pe primul loc cu o victorie în acel meci. Exact așa s-a și întâmplat. De obicei, norocul merge mână în mănă cu tupeul.

Colegul nostru a luat X/1, pentru acest 1 de la final ne cam așteptam, Barcelona avea mari probleme de lot și nici nu prea juca cine știe ce la acea vreme, dar să riști și X la pauză pe același pont, iar în același timp să pui și 1000 de Ron pe un bilet cu 5 evenimente, printre care și acesta despre care vorbim, nu știu câți dintre noi făceau acest lucru. În prima repriză a acelui meci, catalanii au avut câteva ocazii bune de a deschide scorul, dar Messi și compania au ratat pe bandă rulantă.
Bilet pariuri Superbet, 17 martie 2020

Victoria celor de la Roma era obligatorie, dar asta nu înseamnă că așa trebuia să se termine și meciul cu Cagliari. Romanii se luptau pentru zona Champions League și doar victoria îi ajuta pentru acest deziderat. Ușor de zis, greu s-a realizat. Cagliari a fost o echipă destul de ok a Serie A, iar rezultatul acestui meci ne-a dovedit acest lucru. Cagliari a marcat de trei ori în meciul cu Roma, dar capitolinii știau clar ce obiectiv au și s-au impus cu 4-3. Roma a părut precum o echipă ce nu avea cum să piardă acel meci, indiferent de adversarul pe care urma să-l întâlnească. În acest meci s-au tras 21 de șuturi pe spațiul porții, iar portarii au intervenit la 14 dintre acestea. 10 parade fiind ale portarului celor de la Cagliari.

Lyon a profitat de forma extrem de slabă a celor de la St. Etienne, iar pariorul nostru a reușit să profite de acest lucru. Un pariu destul de normal la acea vreme, la o cotă de 1.70. Victoria din meciul cu St. Etienne a venit fix după victoria cu Juventus, plus că a fost cea de-a treia la rând pentru Lyon. „Verzii” aveau o serie de 5 partide în Ligue 1 fără vreo victorie. Riscul acestui pariu nu a fost așa de mare, diferența fiind clar în favoarea gazdelor de atunci, dar dacă ne gândim că a pus pe bilet alte 4 cote, toate ducând la un curs final de 94.31, nu știu câți dintre noi mai riscam încă o cotă pe un asemenea tichet. Dar acesta a fost un pariu jucat de mulți dintre noi.

Cum să câștigi 18.000 de EURO

Super Cota a fost aleasă de la un meci din Liga 1. Oltenii se duelau cu băieții lui Iordănescu jr. Acela a fost și primul meci din play-off, pentru cele două echipe. Cei doi antrenori nu se înțelegeau la acea vreme, ba din contră. Faptul că oltenii erau atât de aproape de un titlu istoric, nu făcea decât să le dea un imbold mare pentru acest meci. Gazul a jucat doar pentru Iordănescu și a făcut acest lucru cu ferocitate. Meciul s-a terminat încă din prima repriză, atunci când a fost stabilit și scorul final, 2-1. Cicâldău și Marius Constantin au transformat câte un penalty, iar Mihăilă a reușit un gol frumos. Un pariu extrem de inspirat, mai ales și faptul că a fost selectat pentru Suer Cota acelei zile.

Meciul de Mallorca, nu a fost unul deloc ușor pentru Getafe. Madrilenii erau euforici după dubla cu Ajax din Europa League. Getafe a pierdut în Olanda, dar scorul obținut pe propriul teren le-a permis madrilenilor să meargă în următorul tur. Mallorca avea mare nevoie de un rezultat pozitiv din acel meci, pentru că insularii ocupau un loc retrogradabil. În meciurile de acasă, Mallorca a reușit rezultate ok și se părea că nu poate să piardă acel duel de acasă. Getafe are destul de obosită după meciul de la Amsterdam, acolo unde Ajax a dominat-o extrem de clar. Golul izbăvirii a venit în minutul 67, iar cei de la Mallorca nu au avut forța de a se apropia de poarta madrilenilor.

Cotele de pe acest bilet, nu prea poți să le încerci cu suma de 1000 de RON. Să fim serioși, doar pariorii ce încearcă să trăiască din acest lucru fac asemenea investiții, pentru că un astfel de bilet este o investiție, atâta timp cât se dovedește și câștigător. Și în afaceri trebuie să mai riști uneori, iar curajul unui parior se vede în biletele pe care le are câștigătoare. Norocul și hazardul fac parte din joc, iar pariorul nostru a avut parte de aceste lucruri din plin.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!