Bilet pariuri Superbet, 18 martie 2020. Piteștean cu atitudine

Simplu, alegi 7 cote și cu un risc asumat, după o analiză extrem de clară și pertinentă a meciurilor selectate, poți ajunge să câștigi 100.000 de RON. Pariorul nostru a riscat și cu o cotă de 2.88, nu știu câți dintre voi ar face acest lucru.

Bilet pariuri Superbet, 18 martie 2020

Primul joc de pe bilet, Hermannstadt vs FCSB. Cum să ai așa mult noroc?! Sibienii au condus până în minutul 84, după aceea a intervenit hazardul. Mulți dintre voi au acuzat acel meci de ceva necurat, dar nu ai ce face când omul are noroc. Luchin cu un autogol și Florinel Coman după o fază superbă cu Man, au fost artizanii succesului acestui pont. Omul nostru a mizat pe FCSB și a ales acest meci să fie Super Cota.

Meciul de Cupa Olandei al celor de la Feyenoord, a fost un real succes. Feyenoord s-a impus cu 7-1, iar la pauză a fost 5-0. Cota de 1.45 a ieșit fără ca pariorul nostru să apuce să clipească. În acea vreme, Feyenoord trece și printr-un moment extrem de bun, așa că aici a fost un pont sigur.
Bilet pariuri Superbet, 18 martie 2020

Cota de 2.80 a venit din La Liga. Bilbao și Granda au oferit un meci ok în Cupa Spaniei. Ambele echipe erau destul de sus în clasamentul din La Liga, dar și meciurile de Cupa Spaniei au fost tratate extrem de serios. Granada a reușit să înscrie de două ori după pauză și se părea că totul este pierdut pentru pariorul nostru, dar Bilabao nu a renunțat la luptă și a reușit un gol pe final. Pontul acestui meci GG3+.

Cum să câștigi 100.000 de RON

Piteșteanul nostru a mizat și pe meciul dintre St. Etienne vs Rennes. „Verzii” erau într-o derivă totală la acea vreme, iar victoria cu Rennes a fost o surpriză destul de mare. Poate că Rennes nu a dat totul pentru victorie, mai ales că este angrenată în obținerea locului 3, loc ce duce în preliminariile Champions League. Scorul a fost de 1-1 la pauză, astfel că pariorul nostru a câștigat extrem de lejer și acest pont. Totuși, să riști 2000 de RON, pentru un bilet ce conține 7 evenimente, înseamnă că te bazezi foarte mult pe analiza făcută, plus că și un pic de noroc nu strică niciodată.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!