Bilet pariuri Superbet, 19 martie 2020. Cum a câștigat un focșănean 53.000 RON

Ne-a demonstrat un parior din Focșani. Acesta a mizat 800 de RON pe un bilet cu 7 evenimente sportive, toate din fotbal. Cea mai mare cotă a fost de 2.00, și a fost mizată pe un „X”. Focșănenul a avut parte și de ceva noroc, însă acesta este mână în mână cu succesul.

Bilet pariuri Superbet, 19 martie 2020

Singurul meci din Liga 1 pe care pariorul nostru l-a avut pe biletul său, a fost cel dintre FCSB și Craiova, PsF 1. Bucureștenii dădeau ceva semne de resuscitare, abia ce câștigaseră la Sibiu, cu cei de la Hermannstadt, în Cupa României. Dacă la pauza meciului cu oltenii, scorul a fost 1-1, după ce Bărbuț a egalta per finalul primei reprize. În cea de-a doua parte, FCSB nu a stat la discuții cu oltenii și astfel pontul colegului nostru a ieșit fără mari emoții.

Un pariu riscant a fost pus la Betis vs Real Madrid, PsF X. Norocul de care vă vorbeam în introducerea acestui articol, a fost imens la acest pont. Sidnei a descis scorul pentru Betis, în minutul 40, iar Benzema a egalat dintr-un penalty, în minutul 43. La final s-a impus Betis, eu nu riscam un PsF X la acest meci.
Bilet pariuri Superbet, 19 martie 2020

Juventus vs Inter, un meci ce s-a disputat fără spectatori din cauza pandemiei ce ne ține într-un stres și acum. Juventus era cam obligată să câștige, mai ales că venea după înfrângerea cu Lyon. Două la rând, nu prea se acceptă la Torino. Interul își juca una din ultimele șanse la titlu, mai ales că și Lazio se prezenta într-o formă extrem de bună. Pariul acesta a ieșit destul de ușor, plus că Juventus era obligată să câștige.

Cum să câștigi 53.000 de RON

Lille era într-o luptă nebună cu Rennes, ambele își doresc ultimul loc de Champions League. Ambele echipe veneau după două victorii consecutive, așa că la acest meci diferența a fost făcută de constanța pe care Lille a avut-o în întregul sezon. Lille a pierdut doar două meciuri pe propriul teren și a primit doar 9 goluri.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!