Bilet pariuri Superbet, 20 martie 2020. Clujul este cu un pas în fața tuturor

Un clujean, trebuie să scrie o carte legată de pariuri. Nu poți risca 10.000 de RON pe 4 evenimente, iar câștigul să-ți vină fără mari emoții. Toți am riscat ceva bani la un moment dat, dar 10.000 de RON reprezintă o sumă extrem de mare. Așa sunt pariorii, au o doză de inconștiență.

Bilet pariuri Superbet, 20 martie 2020

Meciul dintre FCSB și Craiova a fost primul ales de clujeanul nostru. La prima vedere a fost o alegere ușoară, ambele echipe având ceva fotbaliști de valoare. Însă, în acel meci, FCSB  a evoluat cu două viteze în plus, iar oltenii au avut parte de ceva noroc pentru a marca golul de onoare.

Craiova a marcat la singurul șut pe spațiul porții din prima repriză. Bărbuț a primit o centrare de la Bancu, iar micuțul mijlocaș a reușit să prindă un șut de zile mari. FCSB s-a desprins în a doua repriză și s-a impus cu 4-1 în final. Dacă nu era execuția lui Bărbuț, clujeanul pierdea 10.000 de RON.
Bilet pariuri Superbet, 20 martie 2020

În meciul de La Liga, totul a decurs cum trebuie pentru amicul nostru. În minutul 24 era deja 2-0 pentru Bilbao și astfel acest meci a ieșit fără vreo emoție. La startul său, se părea că o să fie un joc închis, mai ales că cele două combatante veneau după două rezultate de 1-0.

Cum să câștigi 57.788 de RON

Moreno a deschis scorul pentru Villarreal, iar totul s-a desfășurat conform planului și în meciul dintre „Submarinul Galben” și Leganes. Totuși, golul secund s-a lăsat așteptat până după pauză, atunci când oaspeții au egalat la 1. Într-un meci în care s-a tras 12 șuturi pe poartă, nu credem că au mari emoții pentru clujeanul nostru.

Dacă risca un pic la meciul dintre Chelsea și Everton, clujeanul se putea alege cu un câștig fabulos. Acesta a vrut să meargă pe siguranță și a ales 1X. Chelsea s-a impus cu scorul de 4-0, 2-0 la pauză, așadar și la acest meci, ZERO au fost emoțiile. Chelsea era pe un trend ascendent, după ce câștigase cu 2-0 și în fața lui Liverpool. Așadar, nu îți trebuie foarte mult noroc, dar dacă Bărbuț nu prindea acel șut superb din careu, acum vorbeam de un bilet căzut, plus că avea și o gaură foarte mare în buget pariorul nostru.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!