fbpx

Bilet pariuri Superbet, 21 martie 2020. Un tulcean a transformat 100 RON în 38.000 RON

Un tulcean a reușit să intre în această izolare la domiciliu mai bogat cu 38.000 de RON. Pariorul nostru nu a riscat mult, doar 100 de RON. A riscat dintr-un alt punct de vedere, numărul evenimentelor de pe bilet. Tulceanu a mizat pe 12 meciuri de fotbal.

Bilet pariuri Superbet, 21 martie 2020

Voluntari și Hermannsdat se luptau pentru a evita retrogradarea, sibienii aveau o formă decentă și de acest lucru a vrut să profite și câștigătorul acestui bilet. Hermannsdat a deschis scorul relativ repede și chiar dacă a fost egalată pe final, echipa oaspete a jucat un fotbal extrem de bun. Gol marcat Heramnnstadt a fost un pot de cata 1.46, câștigător.

Brescia ocupa ultimul loc în momentul meciului cu Sassuolo. Gazdele veneau după o înfrângere la Parma și încă una cu Brescia nu era de dorit. Diferența de valoare s-a văzut clar în acest duel, Sassuolo s-a impus cu 3-0, iar cota de 1.75 a fost o alegerea extrem de inspirată.Cannot find required Table


Bilet pariuri Superbet, 21 martie 2020

Derby-ul din Bundesliga 2, Stuttgart vs Bielefeld a contribuit și el la profitul tulceanului nostru. Primele două clasate s-au confruntat în ultima etapă care s-a putut juca. Stuttgart a încercat și a reușit să marcheze prima în acest meci, dar liderul nu s-a lăsat învins. Meciul a fost unul intens, nu au fost foarte multe faze de poartă, dar ambele echipe au căutat victoria.

Cum să câștigi 38.286 de RON

Când a pariat pe 3+ la Leicester cu Villa, tulceanul miza și pe un gol marcat de oaspeți. Leicester s-a impus cu 4-0 și a reușit să impresioneze după o perioadă foarte lungă de dezamăgiri. Villa s-a afundat și mai mult în zona roșie, astfel că retrogradare a devenit o certitudine pentru Grealish și compania.

Meciul dintre Gaz Metan și CFR Cluj, nu a fost unul cu emoții. Ambele echipe au jucat un fotbal economicos, nimeni nu a încercat să câștige acel meci. Gazul s-a apărat pe toată durată acelei partide, iar CFR nu a reușit mai nimic.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!