Bilet pariuri Superbet, 22 martie 2020. Cum să câștigi 46.000 de RON

Ne-a arătat acest lucru un parior ce a avut un curaj nebun. Acesta a mizat puțin peste 5500 de RON, pe un bilet cu 5 evenimente sportive. Sunt pariori ce mizează aceste sume imense, foarte puțini reușesc să și câștige ceva, pentru că nimeni nu are vreo rețetă câștigătoare.

Bilet pariuri Superbet, 22 martie 2020

Pentru un bilet pe care urmează să mizezi 5500 de RON, trebuie să pui maxim două meciuri și acelea să aibă cote destul de mici, undeva pe la 1.30. Sunt mulți ce sfidează aceste reguli nescrise și au norocul de a câștiga foarte mulți bani. A fost și cazul acestui parior. În toate cele cinci evenimente de pe bilet nu a avut emoții mari.

Victoria celor de la Lens, scor 1-0, cu cei de la Orleans, poate că a adus ceva emoții. Lens a dominat acel duel, dar a marcat la 5 minute după pauză, iar pe final, Orleans a avut două situații de gol importante. Lens se afla în lupta pentru promovare, iar pariul pe victoria echipei gazdă a fost unul foarte inspirat, plus că avea și o cotă extrem de bună: 1.50.Cannot find required Table


Bilet pariuri Superbet, 22 martie 2020

Când a jucat pe meciul dintre Leicester și Villa, pariorul a mizat pe un gol marcat și de oaspeți. Leicester avea mari probleme în acea perioadă, lua gol extrem de des. Villa se lupta pentru evitarea retrogradării și venea după un meci foarte bun în finala Cupei Ligii, împotriva celor de la City. Leicester s-a răzbunat pentru perioada foarte grea de până atunci și s-a impus cu 4-0.

Cum să câștigi 46.000 de RON

Pontul de la Chievo vs Cozenza a ieșit din prima repriză. Cele două echipă se luptau pentru obiective total diferite, Chievo avea nevoie de trei puncte pentru play-off, iar Cosenza avea nevoie de acestea pentru a evita retrogradarea. Djordjevic a marcat golul izbăvitor în minutul 32 și astfel cota de 1.61 a ieșit fără mari problem.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!