Bilet pariuri Superbet, 23 martie 2020. Moise al pariurilor este oltean

Acesta a transformat 10 RON în 29.711 RON. Într-o perioadă în care fotbalul pe care îl cunoaștem lipsește cu desăvârșire, olteanul a reușit să pună 11 evenimente pe tichetul său și astfel acestea s-au transformat într-un câștig colosal.

Bilet pariuri Superbet, 23 martie 2020

Este extrem de greu să câștigi bani cu un bilet ce conține 11 evenimente sportive, dar să câștigi o sumă mare de bani, după ce ai mizat doar 10 RON este cu atât mai greu. Olteanul nostru a ținut să sfideze orice regulă a pariurilor sportive.

Acesta s-a trezit într-o zi de luni, a fost la serviciu și după ce și-a terminat programul de lucru, primul lucru pe care l-a făcut a fost să parieze. Având în vedere că este o perioadă grea din punct de vedere al competițiilor sportive, ceea ce a reușit acesta este și mai de apreciat.
Bilet pariuri Superbet, 23 martie 2020

Pe biletul câștigător sunt foarte multe meciuri din America de Sud, unul din Turcia și unul din Baharin. Având în vedere că sunt campionate pe care nu pariem în mod curent, performanța olteanului este de apreciat. Acesta a fost încăpățânat și a riscat câteva „GG-uri”, dar și niște soliști ce aveau cote de 2.50. Cine nu riscă, nu câștigă, spune o vorbă. Însă olteanul nostru a împins acest pretext la maxim.

Cum să câștigi 29.711 de RON

Este greu să prinzi 11 ponturi câștigătoare pe un tichet, iar atunci când media cotelor se apropie de 2.00, atunci totul devine imposibil. Probabil, dacă îl vom pune pe oltean să joace un alt bilet, dar cu același număr de evenimente sportive, având aceleași cote extrem de mari, cu aceeași sumă de bani mizată, acesta o să piardă pe linie fiecare bilet jucat. Acesta a fost un tichet hazardat, dar câștigător. Nu multă lume are așa mult noroc pe un singur bilet jucat.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!