Bilet pariuri Superbet, 24 martie 2020. Un ploieștean a dat lovitura cu 11 meciuri

Dacă până acum v-am prezentat doar bilete în care pariorii au riscat foarte mult, astăzi vă arăt un bilet pe care toți îl jucăm, un bilet format din foarte multe duble și câțiva soliști. Cursul final a fost de 48.00, dar suma investită a fost mare, 900 de RON.

Bilet pariuri Superbet, 24 martie 2020

Un ploieștean a reușit acest câștig, iar în vremurile pe care le trăim, nu strică niciodată un ban în plus. Pe tichetul câștigător au fost 11 evenimente, printre acestea și un meci de baschet. Dublele au fost la mare cinste pe tichetul ploieșteanului nostru, 9 dintr-un total de 11 ponturi jucate.

Având în vedere că a fost un tichet cu foarte multe evenimente, cred că acestea au fost foarte bine analizate de către omul nostru. Altfel nu se impunea o sumă atât de mare mizată.Cannot find required Table


Bilet pariuri Superbet, 24 martie 2020

Toate cele 9 duble au fost „X2”, singurul solist de pe bilet a fost 2, de aici vedem că pariorul s-a axat foarte mult pe echipele ce evoluau în deplasare. Un lucru destul de rar întâlnit, nu sunt mulți oameni ce pun pe același bilet doar rezultate favorabile echipelor ce joacă în deplasare. La meciul de baschet, pariorul a mizat pe total puncte, peste 154.5 și s-au marcat 165.

Cum să câștigi 53.538 de RON

Cea mai mare cotă a fost de 1.60 și s-a repetat de două ori. La meciul de baschet și la solistul din fotbal. În rest, cotele au fost extrem de decente. Chiar dacă a avut un curs final destul de mic, 48.00, biletul a cuprins 11 evenimente. Iar suma pariată a reușit să ridice miza și mai mult. Nu sunt mulți pariori ce pun sume mari pe bilete cu așa multe evenimente sportive. În general, cei care joacă așa multe ponturi pe un tichet, pun o sumă destul de mică, dar aici a fost vorba de un curs final decent. Acest bilet a fost unul foarte bine analizat, cu siguranță.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!