Bilet pariuri Superbet, 25 martie 2020. Demonstrație de forță la Bumbești Jiu

Un parior ce a avut o super inspirație și care nu a riscat mai nimic din punct de vedere financiar, a dat o super lovitură la pariuri. Acesta a câștigat peste 130.000 de RON, este extrem de greu să câștigi această sumă în general, dar să faci acest lucru pe un bilet cu pauză/final este și mai greu.

Bilet pariuri Superbet, 25 martie 2020

După ce v-am prezentat ieri „cazul” unui ploieștean, care a jucat un bilet cu 11 evenimente, dintre care 9 au fost cu pauză,/final, azi o să vă arăt un bilet cu doar 6 evenimente, dar care are în componență doar ponturi cu pauză/final.

Românii nu riscă sume mari pe acest gen de tichete, fiind și foarte greu de câștigat cu acestea, dar au o inspirație greu de egalat. Cei 7 lei investiți în bilet, aproape că nici nu mai contează. În momentul când a ieșit și ultimul meci de pe bilet, cred că pariorul nostru a fost la un pas de infarct, de bucurie.Cannot find required Table


Bilet pariuri Superbet, 25 martie 2020

Interesant este faptul că toate rezultatele au fost pe „X/X”, cred că acest bilet, la fel ca și cel de ieri, are o doză foarte mare de hazard, altfel nu se explică de ce are doar același rezultat pe toate evenimentele. Poate că pariorul a pus un calup de tichete, pe unele a mai schimbat unul dintre rezultate, poate că a analizat foarte bine combatantele și a văzut că în toate meciurile de pe biletul său, nimeni nu este obligat să riște.

Cum să câștigi 137.429 de RON

Nu știu exact cum a abordat acest bilet, dar un lucru este sigur și pe acest tichet, norocul a fost mână în mână cu pariorul. Oricum, pentru a putea câștiga la pariuri, trebuie să ai și o doză de noroc, dar unii dintre noi împing acest noroc la cote maxime. Toate meciurile acestui tichet s-au disputat în prima ligă din Turcia.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!