fbpx

Bilet pariuri Superbet, 8 aprilie 2020

Atenție, ambele meciuri pe care le-am ales pentru acest tichet încep joi dimineața, de la ora 04:00. Esteli trebuie să pună capăt secetei din ultimele două etape, un singur punct obținut. Ferretti a pierdut mai des în ultima vreme, trei înfrângeri în ultimele cinci runde disputate.

Bilet pariuri Superbet, 8 aprilie 2020

În acest moment, Esteli ocupă locul secund, dar acest lucru s-a menținut într-o anumită conjunctură. În ultimele două runde, Esteli a obținut un singur punct și a ajuns la egalitate de puncte cu locul 3.

Liderul nu este departe, la doar 3 puncte, dar inconstanța în rezultate pozitive s-ar putea să o coste pe Esteli. În clasamentul partidelor disputate acasă, Esteli are cele mai bune rezultate: 5 victorii, un egal și o singură înfrângere, golaveraj 17-3.


Esteli – Juventus Managua 1 @ 1.43
Ferrtetti – Real Madriz 1 @ 1.60
Curs Final @ 2.29 la Superbet

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Retrageri rapide

Cele mai mari cote

L1160659W000328

RECOMAND


Bilet pariuri Superbet, 8 aprilie 2020

Juventus Managua are anumite probleme în acest moment, dar acestea nu sunt acute. Oaspeții au reușit două victorii în ultimele cinci runde, dar au și trei înfrângeri în celelalte etape. Deplasările sunt și meciurile ce o mențin extrem de jos în clasament pe Managua.

Echipa oaspete a marcat doar de trei ori în deplasările de până acum și a primit 15 în cele 7 runde de până acum. În ultimele trei confruntări directe, nu s-au marcat multe goluri, o medie de 1 per meci.

Bilet pariuri Superbet, 8 aprilie 2020

Real Madriz a reușit niște rezultate bune în ultima vreme, o singură înfrângere în ultimele 4 runde, plus două victorii în acest timp. Deplasările constituie o mare problemă pentru oaspeți, 4 înfrângeri în ultimele 4 astfel de etape.

Golaverajul celor 6 etape de deplasare este și el unul modest: 4-12. Ferretti poate profita de aceste statistici, nu este una dintre cele mai bune echipe de propriul teren din campionat, dar are un bilanț pozitiv după cele 7 runde disputate. Ultimele două confruntări s-au terminat în „GG” și cu peste 2,5 goluri marcate.

PONTURILE DE AZI

4 ponturi pe goluri din 25 octombrie 2020

Echipa ce are egaluri pe bandă rulantă în Bundesliga, nu concepe să nu obțină primul succes din acest sezon. Lille se descurcă atât în...

Cota 2 la pariuri din 25 octombrie 2020

Ne pregătim de o nouă săptămână, o săptămână în care vom avea din nou Champions League, vom avea din nou Europa League, iar la...

Biletul Zilei oferta Superbet din 25 octombrie 2020

Arteta ține în frâu jucătorii lui Arsenal, iar vestiarul londonezilor este greu de gestionat. Wolves a început să joace doar la rezultat, din echipa...

Biletul Zilei fotbal din 25 octombrie 2020

După un start ratat de sezon, Viitorul a început să înțeleagă mesajul venit în limba spaniolă din partea antrenorului său. Băieții lui Hagi s-au...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!