fbpx
spot_img

Biletul Zilei Andrei Dumitru 28 ianuarie 2019

E luni, e început de săptămână, însă final de ofertă pentru pariori. După două zile pline, cu meciuri în toate campionatele tari, astăzi abia dacă am putut găsi câteva partide interesante.

Vă propun totuși trei cote. Prima vine din La Liga, cea de-a doua din Serie A, iar ultima de la Cupa Asiei.

Biletul Zilei Andrei Dumitru 28 ianuarie 2019

Alaves poate că are golaveraj negativ, dar este una dintre cele mai eficiente echipe din Spania. Ocupă locul 5 în prezent, loc ce asigură prezența în cupele europene. Ar fi o performanță colosală pentru acest club, care nu a mai jucat în Europa de pe vremea lui Cosmin Contra. O înfruntă pe Rayo Vallecano, una dintre echipele spectaculoase din La Liga. Rayo e foarte slabă în deplasare însă, unde a marcat de cinci ori în nouă meciuri. În comparație, Alaves e neînvinsă acasă în actuala stagiune din La Liga.

Biletul Zilei Andrei Dumitru 28 ianuarie 2019
Biletul Zilei Andrei Dumitru 28 ianuarie 2019

Biletul Zilei 28 ianuarie 2019

Genoa are în acest moment cinci înfrângeri consecutive în deplasare. Empoli se află chiar deasupra liniei de retrogradare, dar putem afirma că se descurcă decent pentru o nou-promovată, acolo unde a obținut majoritatea punctelor. Apărarea e marea problemă a lui Empoli, care a încasat gol în fiecare joc oficial de acasă, cu o singură excepție. Genoa înscrie de obicei afară, asta deși sfârșește deseori meciurile învinsă. În tur a fost 2-1 pentru Genoa, iar acum optez pentru o variantă cu minimum două goluri înscrise.

Biletul este completat de semifinala Iran – Japonia, de la Cupa Asiei. Din punctul meu de vedere, niponii sunt marii favoriți la trofeu. Au în față o formație care a beneficiat de un culoar favorabil, dacă ar fi să privim grupa din care a făcut parte, dar și adversara din sferturile de finală, China. Mizez pe un X2 la o cotă neașteptat de bună, 1.66.


Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc o zi inspirată! Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce postez zilnic, abonează-te la platformele mele

Buton de YouTube

Buton de Facebook

Buton de instagram

Buton de mail

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!