fbpx
spot_img

Biletul Zilei AZI 10 iulie 2023

Am revenit în forță cu ponturi pe bandă rulantă pentru voi. Turneul de la Wimbledon este în plină desfășurare, ziua de luni ne propune trei soliști destul de evidenți, dar în tenis nu este totul sigur de fiecare dată.

Biletul Zilei AZI 10 Iulie 2023

Carlos Alcaraz s-a cocoțat pe primul loc ATP, ibericul în vârstă de doar 20 de ani a ajuns la o maturitate ce-i conferă statutul de favorit în mai toate duelurile pe care le are. Acum trebuie să treacă de un jucător care este cu mult mai obișnut în aceste ipostaze. Italianul Berrettini a fost văzut ca și o certitudine în momentul în care a apărut în tenis, dar s-a pierdut un pic pe parcursul carierei sale.

Italianul are câteva victorii importante la activ și speră să rîmână în top 50 până la finele anului în curs. De partea cealaltă, Alcaraz are această foame de nedescris în cuvinte, foame care l-a transformat într-un animal de pradă în circuitiul ATP. Nu uităm meciul de acum câteva săptămâni în fața lui Nole, finala de la French Open. Pentru a putea să ajungă la performanțele idolilor săi din tenis, Alcaraz trebuie să continue acest drum ascendent pe care îl are în prezent.Alcaraz – Berrettini 1  @ 1.40
Eubanks – Tsitsipas ambii jucători câștigă un set @ 1.52
Curs final: 2.12 la Superbet


Biletul Zilei AZI 10 Iulie 2023

Poate că o să câștige lșejer duelul cu italianu Berrettini, dar pentru a ajunge să câștige constant trofee de grand slam mai are nevoie de foarte multă muncă. Tsitsipas are parte de o perioadă cu multe oscilații în cariera sa, grecul a pierdut foarte multe dueluri în ultimele două luni, poate că acest lucru a făcut parte dintr-o perioadă de pregătire a acestui turneu.

Eubanks este genul de jucător care nu cedează ușor în fața emoțiilor, americanul are o formă de moment excelentă și speră sî câștige și meciul de azi. Dacă mă iau doar după forma de moment a celor doi jucători, eu unul mă aștept la un meci de cinci seturi. Poate că Tsitsipas este favoritul tuturor, dar Eubanks are câteva caracteristici care îl pot încurca pe jucătorul elen.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!