fbpx
spot_img

Biletul Zilei AZI 11 martie 2023

Pe lângă meciul de La Liga dintre Real Madrid și Espanyol, m-am gândit să adaug un duel din SuperLiga României pe biletul zilei de azi. FC Argeș l-a demis pe Critoru și încearcă marea lovitură prin aducerea lui Gâlcă.

Biletul Zilei AZI 11 martie 2023

Acesta din urmă ar cere un salariu de 20K pentru a semna cu piteștenii. Fiind un club care se bazează în mare măsură pe autoritățile locale, nu cred că ne-ar surprinde o astfel de mutare. Gâlcă are impresia despre el că este un antrenor care poate cere astfel de salarii, pentru că a câștigat trei trofee cu FCSB, în 2015 și pentru că a antrenat în campionate din străinătate.

Din punctul meu de vedere, dacă sunt adevărate sumele care se scriu prin presa sportivă, antrenroul Gâlcă nu ar merita aceste sume de bani. Piteștenii sunt la un pas de lIga a 2-a, asta dacă vor continua să joace la fel de slab și în play-out. De partea cealaltă, săptămâna aceasta a venit cu vești extrem de minunate pentru fanii Petrolului.

Din păcate acestea au fost demontate imediat de către persoanele ale căror nume au apărut asociate alături de Petrolul. Un nume a rămas totuși, cel al lui Marian Copilu, fostul conducător de la CFR și Craiova. Acesta ar putea să administreze un club ca Petrolul, dar să-l finanțeze de unul singur, nu cred. Autoritățile locale din Ploiești trebuie să se implice de urgență la clubul fanion al Prahovei. Meciurile importante urmează să vină în play-out, astăzi este doar un antrenament cu public.


Real Madrid – Espanyol 1 @ 1.28
FC Argeș – Petrolul X2 @ 1.58
Curs Final: 2.02


Biletul Zilei AZI 11 martie 2023

Realul trebuie să apese la maxim pedala de accelerație în următoarele săptămâni, mai ales acum că marea sa rivală este într-un întreg scandal legat de mită oferită arbitrilor. Meciul cu Espanyol trebuie câștigat indiferent de modul în care o să se joace fotbal.

Pentru madrileni urmează returul cu Liverpool, iar după ce s-a întâmplat la Derby-ul Premier League, cred că madrilenii trebuie să se concentreze la maxim pe returul cu Salah și compania.

Espanyol este atât de aproape de zona roșie încât nu-și mai permite multe rezulatte slabe, doar că un astfel de meci nu trebuie să trezească mari așteptări la clubul mai kic din Barcelona. Ultimul punct câștigat de către echipa oaspete într-o deplasare la pe Santiago Bernabeu datează din 2012, așadar au trecut 11 ani de atunci.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!