fbpx
spot_img

Biletul Zilei AZI 13 ianuarie 2023

Emery și trupa sa se află într-un moment foarte delicat al acestui sezon. Din această etapă începe cu adevărat lupta pentru supraviețuire în Premier League. Dacă își câștigă toate punctele puse în joc, Villa se îndepărtează într-un mod decisiv de zona roșie.

Biletul Zilei AZI 13 ianuarie 2023

Leeds nu este orice gen de echipă, în ultima vreme a reușit câteva meciuri foarte bune, astfel că încrederea este la cote mari în sânul găștii nebune. Villa are un lot foarte bun, din păcate nu are și rezultate pe măsură obținute, numărul de goluri marcate este unul foarte mic, astfel că și jocul suferă de fo9arte multe ori.

Emery a debutat într-un mod foarte agresiv la Villa, victorii și joc foarte bun, din păcate a lipsit constanța acestor rezultate. Sunt5 momente pe parcursul unor meciuri în care Villa pur și simplu ne încântă, dar acele momente sunt extrem de rare, plus că depind de adversarul pe care Villa îl înfruntă.

Acest meci se anunță disputat de la egal la egal, pentru că și Leeds evoluează într-un mod ofensiv, cu limitele tehnice pe care le are. Am să mizez pe goluri marcate în acest duel. Cu victoria pe care a reușit să o obțină în ultima rundă.


Aston Villa – Leeds GG @ 1.65
Celta Vigo – Villarreal 1X @ 1.55
Curs Final: 2.55


Biletul Zilei AZI 13 ianuarie 2023

Celta Vigo a evadat din zona retrogradării. Este liniște la Vigo în acest moment, poate că o abordare mai ofensivă a meciurilor o să aducă și puncte ceva mai multe în următoarele etape.

Azi este un meci tare complicat, Villarreal vine în vizită la Vigo, una dintre echipele bune ale La Liga. Trei victorii consecutive are Villarreal în campionat, una dintre cele mai bune serii pe care le poate avea o echipă din campionatul spaniol la acest moment.

Celta este o echipă obligată să nu piardă, probabil că o să caute și victoria pe alocuri, dar aceasta poate să vină doar datorită unui joc foarte bun.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!