fbpx
spot_img

Biletul Zilei AZI 23 noiembrie 2022

Surpriza ne-a fost livrată, Arabia Saudită a fost artizana acestui lucru. Pe lângă victoria magnifică reușită de saudiți, ce s-a întâmplat ieri cu Ronaldo ține și acum primele pagini ale siteurilor. Ronaldo out de la Manchester United.

Biletul Zilei AZI 23 Noiembrie 2022

O veste la care ne așteptam, dar nu în timpul turneului final. Se pare că șefii de la United nu au mai așteptat să se termine mondialul din Qatar și au luat o decizie cu un efect planetar. Poate că ce a făcut Ronaldo a fost un pic deplasat, nu poate, sigur, dar felul cum se comportă și United este la fel de josnic.

Ronaldo a fost cel mai bun om al lui United în sezonul trecut, de departe, dar acest lucru nu a contat foarte mult pentru orgoliul foarte fin al celor care decid la clubul din Manchester. Revenind la mondial, Germania debutează în compania Japoniei. Mă gândesc că Germania o să aibă un meci destul de greu, spun asta pentru că japonezii nu renunță niciodată. La ce s-a întâmplat în partida de debut a Argentinei, parcă nu m-ar mira dacă am vedea o victorie a niponilor.


Germania – Japonia 1 @ 1.44
Belgia – Canada 1 @ 1.53
Curs Final: 2.20


Biletul Zilei Fotbal 23.11.2022

Nu trebuie să uităm că Argentina nu este Germania, o națiune recunoscută pentru seriozitatea sa, o națiune care te bate la un scor foarte mare chiar dacă acel meci nu mai contează foarte mult pentru ceva. Belgienii debutează la mondialul din Qatar împotriva Canadei.

Poate că asta o să ajute naționala de la care așteptările sunt foarte mari să debuteze cu trei puncte. Toți o vedem pe Belgia la un nivel foarte mare, dar această națională dezamăgește de fiecare dată. Două meciuri cu două favorite clare, dar surprizele pot apărea la fiecare pas.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 55 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!