fbpx
spot_img

Biletul Zilei AZI 27 noiembrie 2022

Primul mare duel de la Cupa Mondială 2022, unul care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Spania vs Germania este un clasic al fotbalului mondial, un meci la care o să se uite întreagă planetă. Croația trebuie să câștige neapărat duelul cu Canada, altfel se anunță un ultim meci foarte greu.

Biletul Zilei AZI 27 Noiembrie 2022

Japonia a dat complet peste cap toate calculele Grupei E, după ce s-a impus în meciul de debut cu Germania, scor 2-1. Niponii au făcut ce știu ei mai bine, și-au respectat adversarul, dar în același timp au jucat cu o determinare care cu greu o găsești la multe dintre echipele naționale de pe întreg mapamondul.

Antrenorul Germaniei spune că băieții săi sunt pregătiți pentru a face față duelului cu Spania, dar stau și mă gândesc dacă băieții săi sunt pregătiți pentru jocul de pase al ibericilor. Ce a reușit Spania în prima etapă este demn de cărțile de istorie. Poate că și adversarul nu a pus probleme, Costa Rica, dar în orice meci de până acum s-a văzut ceva și la echipele considerate mici.

Golaverajul spaniolilor este asigurat la acest moment, doar un dezastru ar da peste cap echipa iberică în acest moment. Fiind două națiuni puternic dezvoltate, fiecare o să vrea să se impună în fața celeilalte, dar mi-e teamă să nu avem parte de vreun joc închis, un joc gândit doar pentru rezultatul final.


Croația – Canada Peste 1,5 goluri @ 1.40
Spania – Germania GG  @ 1.65
Curs Final: 2.31


Biletul Zilei Fotbal 27.11.2022

Croația a dezamăgit un pic la debut, are șansa unei redresări în meciul de azi, cu cei din Canada. Doar că este o singură problemă, băieții din America de Nord au evoluat foarte mult în ultimii ani.

America,Canada, Mexic, sunt doar câteva dintre exemplele care ne dovedesc că fotbalul s-a schimbat într-un mod în care unii nu reușesc să-l înțeleagă.

Canadienii s-au comportat extraordinar la debut, belgienii au tras din toate puterile pentru a câștiga acel meci. Astăzi, la cum s-au prezentat mai toate naționalele, cred că este corect să spun că un astfel de meci are un rezultat foarte greu de prevestit, din păcate pentru noi pariorii. Un duel de la care avem ceva așteptări de la croați, pentru că evoluează cu „cuțitul la os”, un nou rezultat modest i-ar cam îndepărta de zona locului 2.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,022 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!