fbpx
spot_img

Biletul Zilei AZI 7 ianuarie 2023

Avem parte de o luptă foarte intensă între Barcelona și Real Madrid. Chiar dacă se părea la startul sezonului că vom avea parte de un nou monolog marca Real Madrid, Barcelona se dovedește o echipă foarte puternică.

Biletul Zilei AZI 7 ianuarie 2023

Și transferurile reușite la startul acestui sezon au ajutat echipa catalană să țină pasul cu marea sa rivală. Nu sunt diferențe mari între cele două cluburi, chiar dacă Realul s-a impus în singurul meci direct din acest sezon. Madrilenii sunt într-un moment de tranziție, aceștia schimbă liniile din mers și reușesc să mențină un nivel de joc foarte bun.

Au plecat Cristiano, Marcelo și mulți alți fotbaliști care au făcut istorie la Madrid, inclusiv Ramos. Acum rămâne să-i vedem pe tinerii aduși în ultimul an și jumătate cum reușesc să umple pantofii pe care i-au găsit de la foștii fotbaliști ai Realului.


Villarreal – Real Madrid X2 @ 1.35
Espanyol – Girona 1 @ 2.37
Curs Final: 3.19


Biletul Zilei AZI 7 ianuarie 2023

Deplasarea de azi se anunță destul de complicată, asta pentru că Villarreal a reușit mai mereu să facă meciuri bune cu marile echipe. Din păcate pentru „submarinul galben”, pierderile mari din ultima vreme au afectat foarte mult clubul, cred că plecarea lui Emery a adus și o cădere în jocul lui Villarreal.

Cei de la Espanyol sunt în fața unui nou sezon decisiv, iar rezultatele obținute până acum sunt foarte modeste. Astăzi are parte de un meci decisiv, Espanyol este o echipă obligată să câștige această partidă, pentru că retrogradarea este din ce în ce mai aproape.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!