fbpx
spot_img

Biletul Zilei AZI 8 februarie 2023

Cei de la United își pot consolida locul pe podium din Premier League. Meciul de azi este unul destul de abordabil, asta și pentru că se dispută acasă la Manchester. Echipa oaspete are probleme destul de mari cu retrogradarea sezonul acesta.

Biletul Zilei AZI 8 februarie 2023

Leeds, căci despre această echipă este vorba, a ajuns într-un moment foarte complicat al acestui sezon. Este la egalitate de puncte cu Everton, echipă ce se află pe primul loc care ajunge în Championship din sezonul viitor în acest moment. „Gașca nebună” trebuie să aibă parte de o a doua parte de sezon foarte bună, lucrurile par că se mișcă într-o direcție foarte bună, iar rezultatele pozitive au început să apară în ultima vreme.

Din păcate pentru Leeds, victoria este cea care lipsește în acest campionat, doar 4 astfel de reușite au oaspeții până la acest moment și nu se întrevede un al 5-lea succes în etapa de azi. Lucrurile s-au calmat la United odată cu renunțarea la Cristiano Ronaldo, acesta părând să fie ”piaza rea” din vestiarul lui United.


Man. United – Leeds 1 @ 1.50
Sunderland – Fulham 2 @ 1.80
Curs Final: 2.70


Biletul Zilei AZI 8 februarie 2023

Cel puțin așa lăsa impresia antrenorul că este, iar dovadă stau acum rezultatele de după înlăturarea portughezului. Acum când totul este bine, United se poate concentra doar la fotbal, astfel că și rezulattele pozitive sunt legate în serie. Locul de Champions League este foarte important, acum că vine în urma unei clasări la final pe un eventual loc 3 sau 4, nu cred că o să conteze foarte mult.

Cei de la United își cunosc foarte bine locul din aecst moment, dar la anul se vor bate de la egal la egal cu cele de pe primle două locuri. Proiectul United a crescut foarte bine, în ultimii doi ani, iar sezonul viitor o să se vadă cu adevărat valoarea acestui club uriaș.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!