fbpx

Biletul Zilei Betfair din 1 martie 2021

Poli Iași și FC Voluntari sunt ocupantele ultimelor locuri din Liga 1, dacă la Voluntari sunt ceva speranțe pentru evitarea retrogradării, la Iași parcă nu se vede acest lucru. După ce că sunt pe ultimul loc, ieșenii au și foarte multe probleme de lot.

Biletul Zilei Betfair din 1 martie 2021

Bogdan Andone a fost adus la Voluntari pentru a salva această echipă de la retrogradare, ușor de zis, greu de făcut. FC Voluntari nu are un lot foarte bun, nu are jucători de experiență cum a avut în sezoanele trecute, iar cei care sunt la echipă în acest moment, nu sunt în cea mai bună formă sportivă. Ieșenii vin după meciul întrerupt de la Ovidiu, atunci când ceața și-a făcut de cap. Nu este un meci decisiv, pentru că urmează și play-out-ul, dar pentru moralul echipelor este un meci extrem de important.


Poli Iași – FC Voluntari X2 @ 1.50
CFR Cluj – FC Argeș 1 @ 1.44
Curs Final @ 2.16 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 1 martie 2021

CFR Cluj se duelează cu surpriza Ligii 1, FC Argeș. Piteștenii sunt într-un moment extrem de bun al existenței lor, schimbarea care s-a făcut la nivelul băncii tehnice a adus și rezultatele pe care le vedem cu toții. Este un test greu pentru CFR, pentru că FCSB s-a impus la FC Botoșani, așa cum ne așteptam cu toții, iar FC Argeș este o echipă în formă a campionatului nostru. Experiența celor de la CFR trebuie să-și spună cuvântul într-un astfel de meci, pentru că cei de la Pitești nu au nimic de pierdut.

Mă aștept la un meci destul de închis, cu puține goluri marcate, pentru că FC Argeș este conștientă de valoarea adversarei pe care o întâlnește. CFR nu poate bate pasul pe loc, trebuie să riște un pic, pentru că FCSB s-a dus deja la 3 puncte în față. Dacă o să câștige CFR Cluj, atunci acest lucru se poate întâmpla doar după ce jucătorii lui Iordănescu vor da totul pe teren.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!