fbpx

Biletul Zilei Betfair din 15 iulie 2021

Conference a venit precum un clac de salvare pentru echipele mici din Europa, inclusiv pentru cele de la noi. Până intră în luptă echipele noastre, duelurile din acest moment sunt extrem de interesante.

Biletul Zilei Betfair din 15 iulie 2021

Echipele din Ungaria au reușit să nu piardă meciurile tur. Este o problemă în acest moment, dacă echipele vecinilor noștri nu se califică în grupele competiției nou formate, atunci toate investițiile făcute de către guvern nu-și găsesc rostul. Momentan returul pleacă de la egal, așa că sunt șanse, dar adversarele întâlnite nu investesc nici 10% din banii pe care îi investesc maghiari. Chiar mă așteptam la alte rezultate în partidele acestor echipe. Poate că este început de sezon, poate că nici nivelul la care au ajuns maghiarii nu este atât de ridicat, dar un lucru este cer, Ungaria are nevoie de rezultate și din partea echipelor de club, sunt mulți prea mulți bani în joc.


Ararat – MOL Fehervar GG @ 1.80
Puskas Academy – Inter Turku 1 @ 1.55
Curs Final: 2.79 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 15 iulie 2021

Sunt extrem de multe meciuri azi, dar marea majoritate nu sunt atractive pentru noi. Momentan, în aceste tururi preliminare de Conference League au intrat echipele fără un nume important. Din turul următor vor intra și băieții noștri în arene, abia de atunci vom avea parte de emoție, de meciuri pe care să le comentăm mai mult. Sunt bani buni și în această competiție, sunt bani care ajută foarte mult pe oricine, mai ales din Estul Europei. Din ce am citit pe undeva, victoria din grupe aduce undeva la 500 de mii de euro, o sumă fabuloasă chiar și pentru FCSB. Întâi trebuie să așteptăm tururile preliminare, să vedem de ce sunt capabile echipele noastre, abia după putem să vorbim de grupe.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!