fbpx

Biletul Zilei Betfair din 16 iulie 2021

După ce am văzut un meci modest aseară, nu cred că trebuie să avem mari așteptări de la cele două partide de azi. Sepsi și CFR Cluj debutează în noul sezon, două dintre echipele ce speră să prindă podiumul campionatul acesta.

Biletul Zilei Betfair din 16 iulie 2021

Abia aștept să o văd pe Craiova lui Mutu. Echipa lui Mititelu a transferat foarte mulți jucători în această pauză competițională, marea lor majoritate fiind străini. Au fost multe scandaluri în jurul Craiovei 1948, mai ales din cauza lui Mititelu jr. Mutu a lăsat echipa națională de tineret pentru șansa de a antrena zi de zi, dar acum trebuie să vedem cât de inspirată a fost această idee. CFR Cluj vine după înfrângerea din Bosnia, dar a fost o înfrângere dulce. Clujenii s-au calificat în turul următor de Champions League, acolo unde se vor duela cu o echipă din Gibraltar. Pentru acest sezon, CFR cred că și-a propus din nou titlul, nici nu cred că avea de ales. Meciul în sine pare destul de complicat, dar mizez pe experiența pe care o au fotbaliștii celor de la Cluj.


Sepsi – Clinceni 1 @ 1.62
CFR Cluj – U Craiova 1948 1 @ 1.53
Curs Final: 2.47 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 16 iulie 2021

Sepsi are un meci dificil cu Academica Clinceni, echipă ce ne-a impresionat în ultimele două sezoane. Ilfovenii profită din plin de banii publici din județul din care fac parte. În acest moment, CJ Ilfov sponsorizează mai toate echipele din județ, iar acest lucru se vede din plin. Din păcate, Clinceni, Chiajna, Voluntari, nu cred că sunt o concurență pentru CFR, Craiova și FCSB, cu toți banii publici investiți. Sepsi este o altă echipă în care se pompează mulți bani publici, dar aici vin bani din Ungaria. Noul stadion de la Sfântu Gheorghe a fost făcut exclusiv din banii trimiși de Guvernul Maghiar. Fotbalul prestat de Sepsi în ultimele sezoane a fost unul de calitate. Cred că cele două echipe sunt surprizele plăcute din Liga 1, ambele merită tot respectul nostru.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!