fbpx

Biletul Zilei Betfair din 17 martie 2021

Bayern a reușit o victorie senzațională la Roma, 4-1. Lazio este într-un fel de excursie în Germania. Atletico Madrid a de remontat un 0-1, într-un meci ce s-a disputat pe Arena Națională. Chelsea arată foarte bine sub comanda lui Tuchel.

Biletul Zilei Betfair din 17 martie 2021

Tuchel a reușit să strângă jucătorii în jurul său, astfel Chelsea a ajuns la 13 meciuri fără înfrângere, un bilanț la care londonezii nici nu sperau până la numirea antrenorului venit de la PSG. Este evident faptul că această dublă nu este gata. Atletico este o echipă cu foarte multă experiență, o echipă ce are un antrenor cu foarte multă experiență, nu este gata această dublă. Degeaba nu a pierdut Chelsea până în această seară sub comanda lui Tuchel, dacă vine acum Simeone și se impune la Londra. Totuși, Cheslea are în componența lotului său jucători cu o calitate sclipitoare, jucători ce nu vor ceda ușor în momentele grele.


Bayern – Lazio Peste 2,5 goluri @ 1.36
Chelsea – Atletico Madrid Peste 1,5 goluri @ 1.50
Curs Final @ 2.04 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 17 martie 2021

Atletico a început să piardă teren în La Liga, cred că acest lucru pune o presiune în plus pe echipa sa. Barcelona s-a apropiat extrem de mult de liderul din La Liga, Realul așteaptă un pas greșit al echipei lui Simeone. Dacă lucrurile nu vor funcționa așa cum speră Simeone, atunci Atletico se poate trezi într-o vrie de rezultate negative fără ieșire. S-ar putea să avem un meci în care spectacolul să domine, calitatea jucătorilor și presiunea sub care vor evolua aceștia sunt două dintre motivele care mă fac să sper la multe goluri marcate.

Bayern a terminat în „GG” ultimele șase meciuri. Poate că o să se întâmple acest lucru și astăzi, dar Lazio nu cred că are puterea de a se impune. Bayern trece printr-un moment foarte bun, a câștigat tot în ultimele patru meciuri și a marcat de fiecare dată de la trei goluri sus. Lazio a reușit o victorie chinuită cu Crotone în Serie A, iar dacă cei de la Crotone au marcat de două ori în acel meci, atunci Bayern poate să marcheze și mai mult în cel de diseară.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!