fbpx

Biletul Zilei Betfair din 18 iulie 2021

Redebutează Rapidul în Liga 1, cred că este un moment de sărbătoare pentru întreg fotbalul românesc. Cu bune și cu rele, Rapidul a fost mereu un club important în peisajul fotbalistic autohton. Fanii au așteptat destul, este momentul lor în această seară.

Biletul Zilei Betfair din 18 iulie 2021

Daniel Niculae s-a implicat 100% în ceea ce are de făcut la clubul pe care îl iubește. Din postura de Președinte al clubului, Nico a reușit o promovare, pentru că și el a fost la echipă în play-off-ul de Liga a 2-a, dar este și artizanul unor traqnsferuri demne de un club important de fotbal.

Mă aștept să văd undeva la 15000 mii de rapidiști în tribunele Național Arena. Adversarul nu este unul de categoria grea, abia în etapa a cincea vine FCSB în vizită, să vedeți nebunie atunci. Chindia are doi jucători importanți la lotul deplasat în Japonia, Rapidul are și el un nume, Sefer. După un sezon excelent, Chindia trebuie să confirme așteptările tuturor, dar cred că trebuie să fie o echipă atentă. În momentul în care un club mic reușește o performanță importantă, în anul următor urmează un recul.

Meciul începe de la ora 21:30, o oră la care putem să vedem ceva din partea fotbaliștilor. Chiar dacă este o nou promovată, Rapidul are un trecut în spate, are un viitor care pare că urmează să fie strălucitor, iar prezentul este la fel de ok. Cu oameni precum Săpunaru, Dragoș Grigore, Romario Moise, Alex Albu, Rapidul încearcă să construiască ceva.


Rapid București – Chindia Târgoviște 1X  @ 1.42
UTA Arad – Farul Constanța X2 @ 1.62
Curs Final: 2.30 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 18 iulie 2021

Sunt ceva probleme la Farul, constănțenii nu prea au fost încântați de fuziunea cu Viitorul lui Hagi. Ce ar putea să liniștească un pic spiritele încinse din Constanța: rezultatele pozitive obținute de Farul. Nu o să fie ușor, echipa o să joace la Ovidiu, stadionul din Constanța este într-o stare deplorabilă în acest moment.

Două echipe de tradiție, două nume de care fotbalul românesc are mare nevoie. S-a întors și Hagi în iarbă, iar duelul cu Balint se anunță extrem de interesant, mai ales că ambii sunt manageri la cluburile lor.

O problemă poate să fie ora de disputare, 18:30, o să fie foarte cald la această oră. Probabil că trebuie să ne pregătim de un joc închis, de un joc cu puține goluri marcate. Prima șansă este de partea echipei oaspete, pentru că nucleul de bază este de la Viitorul, pentru că Hagi are cam același lot din sezonul trecut la dispoziția sa.

O altă mică problemă a Farului din Constanța este lipsa unor fotbaliști, Rădoi a selectat tot ce a vrut el pentru lotul deplasat în Japăonia, iar Hagi a spus „DA” la orice solicitare a antrenorului echipei naționale. Sper să vedem două meciuri bune, fotbalul are de câștigat daorită numelor implicate în cele două meciuri de azi.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!