fbpx

Biletul Zilei Betfair din 2 mai 2021

Ne concentrăm atenția pe play-out-ul Ligii 1 din România. Dinamo a prins ceva culoare în obraji după succesul din meciul cu Voluntari, un succes mult blamat de către toți suporterii fotbalului. Urmează o deplasare infernală, Viitorul o așteaptă pe Dinamo.

Biletul Zilei Betfair din 2 mai 2021

Dinamo este o echipă condamnată să câștige, nu există vreun alt rezultat pentru echipa ce nu a retrogradat niciodată din Liga 1. Dinamoviștii se pregătesc de un duel infinit mai dificil decât cel cu Voluntari, un duel în care nu trebuie să se aștepte la vreun ajutor de orice fel. Viitorul a revenit la ideea cu care a intrat în fotbal, iar acest lucru s-a dovedit din nou câștigător și inspirat. Este o diferență de 4 puncte între cele două combatante, diferență pe care Viitorul tinde să o păstreze cel puțin. În situația în care se află clubul Dinamo, nu cred că o retrogradare este vreo soluția viabilă, dar pare că Dinamo nu mai are vreo scăpare în acest an. Dacă Dinamo reușește să plece fără înfrângere de la Ovidiu, atunci Dinamo merită să fie în Liga 1.


Viitorul – Dinamo Peste 1,5 goluri @ 1.42
Voluntari – Hermannstadt Peste 4,5 cartonașe @ 1.44
Curs Final @ 2.04 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 2 mai 2021

Voluntari ar merita să piardă și meciul cu Hermannstadt, dar cu siguranță vom vedea o altă abordare a echipei din Ilfov. Vom vedea un Voluntari ofensiv, un Voluntari care nu o să se teamă să atace, un Voluntari care o să aibă o atitudine agresivă. Hermannstadt este în aceeași situație ca și Dinamo, nu-și permite vreun pas greșit în acestă zi. Sibienii și-au făcut mult rău cu mâna lor de-a lungul acestui sezon, prin schimbările dese de antrenori și de jucători. Acum este prea târziu pentru lamentări, iar Hermannstadt are cu totul alte probleme pe cap. Oaspeții au un singur succes în acest play-out, trei puncte care le dau ceva șanse până la finele acestei competiții.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!