fbpx

Biletul Zilei Betfair din 22 februarie 2021

Arădenii își joacă una din ultimele șanse la play-off, doar că adversarul are planurile sale legate de acest obiectiv. Echipa lui Croitoru a legat patru victorii consecutive. Viitorul s-a resemnat cu gândul că se bate pentru salvarea de la retrogradare.

Biletul Zilei Betfair din 22 februarie 2021

Dacă luăm în considerare ce a reușit UTA până în acest moment, trebuie să fim destul de impresionați. Pentru o echipă nou promovată, UTA s-a comportat excelent în Liga 1, ba mai mult, UTA are și un joc foarte solid. La minusuri, UTA  a cam renunțat la toți jucătorii cu care a promovat la sfârșitul sezonului trecut. Botoșaniul este într-un moment foarte bun, iar șirul de victorii consecutive a ajutat echipa oaspete să-și consolideze un pic locul de play-off.


UTA – FC Botoșani X2 @ 1.26
Viitorul – Poli Iaași Peste 2,5 goluri @ 1.80
Curs Final @ 2.26 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 22 februarie 2021

Lupta nu este terminată, dacă oaspeții pierd două, trei meciuri la rând, totul se poate duce de râpă. Este greu de crezut că o să se întâmple acest lucru, mai ales în meciuri de azi. UTA a reușit mult mai multe rezultate pozitive în deplasările acestui sezon, iar pe propriul teren s-a chinuit de fiecare dată. FC Botoșani este o echipă în adevăratul sens al cuvântului, jucătorii și antrenorul se simt excelent împreună și formează o adevărată familie.

Degringolada de la FC Viitorul nu are margini. Proiectul spaniol a adus eșecul, proiectul Rednic a ridicat eșecul la rang de artă. De la începutul acestei colaborări am avut dubii că totul o să fie bine, ca mine au fost mulți dintre voi, nimeni nu a înțeles mutarea lui Hagi. Rednic este genul de antrenor care a stat un singur sezon pe la fiecare echipă pe unde a trecut, scandalul se ține scai de „Puriu”. Două dintre cele mai slabe ale Ligii 1 se întâlnesc într-un meci care nu are nevoie de vreo analiză suplimentară.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!