fbpx

Biletul Zilei Betfair din 23 februarie 2021

De la ora 22:00, pe Arena Națională, Atletico de Madrid se duelează cu Chelsea. Spaniolii au venit de duminică la București, Simeone a ales același hotel din perioada în care a câștigat Europa League.

Biletul Zilei Betfair din 23 februarie 2021

Venind după două rezultate modeste, Atletico are dorința de revanșă în Champions League. Meciul în sine o să fie extrem de greu, pentru că la Chelsea s-a schimbat antrenorul, iar neamțul adus de la PSG a reușit să schimbe extrem de repede lucrurile în bine. Chelsea este într-un moment foarte ok, rezultatele din ultima vreme fac din echipa londoneză o favorită la victorie. Atletico are o echipă experimentată, un pic mai experimentată decât cea alui Chelsea. Având în vedere și rezultatele din ultima vreme, cred că Simeone încearcă totul pentru a scăpa fără gol primit în această seară.


Atletico – Chelsea 1X @ 1.45
Lazio – Bayern Peste 2,5 goluri @ 1.52
Curs Final @ 2.20 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 23 februarie 2021

Chelsea este neînvinsă de 7 meciuri, o perioadă destul de lungă pentru o echipă ce avea foarte multe sincope sub comanda lui Lampard. Terenul de la București este destul de necunoscut ambelor echipe, nu se poate spune că vreuna este mai avantajată decât cealaltă. Ambele cluburi au mai evoluat la București, plus că nu avem suporteri în tribune, suporteri care puteau face un pic de atmosferă pentru vreuna dintre combatante. Mizez pe Simeone și pe echipa sa, pentru că Atletico trebuie să facă un meci bun în contextul în care acest joc este considerat acasă.

Lazio o prinde pe Bayern într-un moment foarte slab. După ce a câștigat Cupa Mondială a cluburilor, Bayern a luat un singur punct din două etape în Bundesliga. În aceste două etape, Bayern a încasat 5 goluri, iar meciul cu Lazio este extrem de important. Immobile și compania nu au teamă de astfel de dueluri, doar că rezultatele nu au fost atât de ok. Lazio are tendința să piardă meciurile cu echipele importante, iar Bayern este o super echipă. Poate că nemții trec printr-un moment foarte greu, poate că nu reușesc vreun joc spectaculos în această perioadă, dar Bayern nu trebuie tratată de sus. Totuși, oaspeții au ceva probleme de lot.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!