fbpx

Biletul Zilei Betfair din 24 mai 2021

Brondby este foarte aproape de un nou titlu în Danemarca, dar pentru acest lucru trebuie foarte multă concentrare. Până în acest moment, Brondby s-a prezentat excelent, însă în ultimele cinci etape a arătat anumite limite.

Biletul Zilei Betfair din 24 mai 2021

Cu o apărare care a primit foarte multe goluri, 38, Brondby încearcă să demonstreze ceva în Danemarca prin atacul pe care îl are la dispoziție. Gazdele vor încerca să pună punct luptei din campionat, pentru acest deziderat ar avea mare nevoie de o victorie. Locul 2 este la un singur punct în spate, așa că orice pas greșit s-ar putea să coste scump. Brondby a avut ceva probleme pe propriul teren, iar cea mai mare a fost numărul de goluri primite. Înfrângeri au fost doar două, dar acestea contează în momentul în care o să se tragă linie. Gazdele au marcat de fiecare dată în ultimele 6 etape disputate acasă, dar au și primit gol în cinci dintre aceste partide.


Brondby – Nordsjaelland 1 @ 1.36
Midtjylland – Aarhus Peste 2,5 goluri @ 1.60
Curs Final: 2.17 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 24 mai 2021

O singură victorie a obținut locul 2 în ultimele cinci etape, dar în meciul de azi este obligatoriul succesul. Fără o posibilă victorie, Midtjylland ar putea pierde și locul 2, loc pentru care a muncit foarte mult. Primele două locuri din Danemarca se duc în Champions, niciunul nu duce direct, dar pentru o țară precum Danemarca înseamnă foarte mult. Din cele 6 echipe participante în play-off, 5 vor ajunge în cupele europene, Randers în Europa League pentru că a câștigat Cupa națională. În general, avem parte de spectacol în Danemarca, echipele din play-off joacă un fotbal foarte bun, iar numărul de goluri marcate per etapă ne demonstrează acest lucru.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!