fbpx

Biletul Zilei Betfair din 25 mai 2021

Trebuia să fie „finala campionatului”, dar CFR-ul nu a fost de părere că trebuie să riște totul într-un ultim meci. Campioana României pentru a 4-a oară, un bilanț extraordinar pentru CFR. FCSB continuă să ne uimească.

Biletul Zilei Betfair din 25 mai 2021

După ce a fost manageriată de Toni Petrea, FCSB a apelat la serviciile lui Dinu Todoran. Explicațiile lui Becali pentru numirea lui Todoran au fost halucinante, nici nu știu de ce fanii stelei continuă să se regăsească într-un astfel de club. Tot ce se întâmplă în jurul FCSB-ului pare desprins din filme, nu știu ce gen de filme, vă las pe voi să hotărâți acest lucru. Un lucru este sigur, cele mai mari audiențe din România, cele mai accesate știri din fotbalul românesc, aparțin celor de la FCSB.

O singură victorie a reușit trupa lui Becali în ultimele cinci etape, CFR a câștigat de trei ori în același interval de timp. Un lucru este sigur, CFR este echipă de proiect, este un club care are oameni capabili în conducere, oameni care sunt lăsați să-și facă treaba pentru care au fost angajați. Un meci de final de sezon, FCSB vine fără foarte mulți dintre titularii de bază, CFR are o șansă bună la un succes în această seară.


CFR – FCSB Peste 2,5 goluri @ 1.75
Steaua Roșie – Partizan Peste 1,5 goluri @ 1.40
Curs Final: 2.45 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Biletul Zilei Betfair din 25 mai 2021

Steaua Roșie Belgrad a câștigat un nou titlu în Serbia, maniera în care s-a întâmplat acest lucru a impresionat pe toată lumea. Steaua s-a impus fără să aibă vreo înfrângere în tot acest sezon, acumulând un total de 108 puncte.

Golaverajul Stelei a fost unul impresionant, 114-20, ceva ce doar prin Europa de Est cred că se mai vede. Partizan a reușit un loc 2, dar a fost un loc 2 pe merit, pentru că a terminat la foarte multe puncte diferență de locul 3. 5 înfrângeri au avut „groparii”, un lucru care a contat enorm în diferența de puncte față de Steaua Roșia.

În ultimele cinci confruntări directe s-au marcat sub 2.5 goluri per meci, iar în acest sezon, Steaua s-a impus pe propriul teren, iar la Partizan s-a terminat meciul la egalitate. Cred că un pariu pe cartonașe acordate este plauzibil, vorbim de un meci cu trofeul pe masă.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!